Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Sahaketjut / Husqvarna 15'' 3/8'' 1,5mm 56vl X-Cut C85 Teräketju
Billigast på prisjakt
Husqvarna 15'' 3/8'' 1,5mm 56vl X-Cut C85 Teräketju
Husqvarna

Husqvarna 15'' 3/8'' 1,5mm 56vl X-Cut C85 Teräketju

26,99 €

Tuotenumero: 7393080693860

Yhteensä:

27,00 €

Verkkokaupan varasto - Tilaustuote (arv. toim. 3-5 pvä)

Tuotetiedot

Edistyksellien ja suorituskykyinen teräketju ammattimaiseen metsätyöhön. Alusta loppuun Husqvarnan valmistama ketju varmistaa parhaan mahdollisen leikkuutehon sahallesi. Erittäin kestävä ketju pysyy pitkään terävänä ja venyy vähemmän, minkä ansiosta se tarvitsee vähemmän ylläpitoa ja niiden vaatimia kustannuksia varmistaen paremmat tulokset ja tuottavuuden.

Terävyys, joka kestää

Leikkuuhampaiden geometria, materiaalivalinta ja valmistusprosessi on hienosäädetty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Tämän ansiosta X-Cut-ketjun terävyys on korkea heti laatikosta lähtien, ja terävyys kestää paljon pidempään ennen kuin ketjua tarvitsee viilata.

Vähäinen venyminen

X-Cut-ketju on esijännitetty tehtaalla, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä pidempään ennen kuin ketjua tarvitsee jännittää uudelleen. Tarpeettomat säädöt eivät viivästytä työtä, ja löysän ketjun aiheuttama sahajärjestelmän vaurioitumisriski on huomattavasti pienempi.

Erittäin kestävä

Suunnittelun, materiaalien ja prosessien tarkasti tasapainotettu yhdistelmä on johtanut erinomaiseen, dynaamiseen kestävyyteen. Sahajärjestelmän kuluminen on vähäisempää, samoin huoltotarve.

Suuri leikkauskapasiteetti

X-Cut-ketju on suunniteltu leikkaamaan nopeammin ja tasaisemmin kuin vastaavat tuotteet, ja se on käyttövalmis heti laatikosta. Tämä parantaa leikkauskapasiteettia ja siten tuloksiasi. Samalla tarvitaan vähemmän inhimillistä voimaa (syöttövoimaa), mikä tekee koko työstä helpompaa kehollesi.

Optimaalinen leikkauskulma

Leikkuuhampaan reunan kulma on ratkaiseva ketjun tehokkuuden kannalta. Mitä pienempi kulma, sitä suurempi terävyys - mutta jos kulma on liian pieni, leikkuuhammas menettää terävyytensä nopeammin. X-Cutissa Husqvarna on keskittynyt löytämään optimaalisen iskukulman, jolla saavutetaan korkea hyötysuhde ja säilytetään terävyys pidempään kuin nykyisissä ketjuissa.

Kromi ja teräs on mitoitettu tarkasti

Teräksen mikrorakenne - ei liian kova eikä liian pehmeä - ja kromikerros - ei liian paksu eikä liian ohut - on molemmat määritelty tarkasti molekyylitasolla. Tämä takaa korkean leikkuukyvyn ja kestävän terävyyden.

Ylivoimainen voitelu

Pienet nuolenmuotoiset kanavat lenkeissä auttavat kuljettamaan öljyä ketjuun käytön aikana, mikä takaa erinomaisen voitelun.

Optimaalinen lämpökäsittely

Karkaisussa Husqvarna on kehittänyt oman ainutlaatuisen menetelmänsä, jolla teräksestä saadaan mahdollisimman kestävä. Tähän sisältyy optimaalinen lämpökäsittely sekä optimaalinen jäähdytys - molekyylirakenteen luomiseksi, jonka tuloksena on ketju, jolla on erinomainen kestävyys.

Lisätiedot

Vetolenkit
56
Vetolenkkien leveys
1,5 mm
Ketjunjako
3/8''
Korttinumero
C85 X-Cut
Leikkaavan hampaan tyyppi
Chisel
Laipan pituus
15 tuumaa
Terän pituus
38
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000293256
Valmistajan tuotenumero
5816266-56
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet