Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge
 • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsästys / Koirapaikantimet & GPS / Koirapaikantimet / Garmin Alpha 50 -käsiyksikkö
Billigast på prisjakt
Garmin Alpha 50 -käsiyksikkö
Garmin

Garmin Alpha 50 -käsiyksikkö

449,00 €

458,22 €
Tuotenumero: 753759163181
Ohjaa metsästyskoiriasi toimimaan optimaalisesti!

Yhteensä:

449,00 €

458,21 €
Säästät 9,21 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Uuden sukupolven GPS/GLONASS-seurantajärjestelmä metsästyskoirille. Järjestelmän avulla voit seurata jopa 20 koiraa kerrallaan ja jopa 14,5 km etäisyydellä. Päivitykset 2,5 sekunnin välein, kaksi kertaa nopeammin kuin edeltäjässään Astrossa, ja seurannassa voi olla kaksinkertainen määrä koiria!


 • Seuraa jopa 20 koiraa Alpha-laitteeseen liitetyillä Garmin DC50/T5 -kaulapannoilla.
 • Yhteensopiva Garmin Atron kanssa "Astro-tilassa"
 • 2,5 sekunnin päivitystiheys mahdollistaa nopeamman seurannan.
 • Haukuntunnistus luotettavaan haukunnan seurantaan määrä per minuutti, haukkulaskuri todellisille haukuille ja haukkuhälytys

 • GPS/GLONASS-vastaanotto parempaan satelliittijäljitykseen vaativissa ympäristöissä ja kaksoisakkujärjestelmä.

 • Edistyneitä turvaominaisuuksia, kuten maantieteellinen alue ja pelastustila.

 • Metsästystietojen avulla voidaan analysoida koirien metsästysmalleja ja -käyttäytymistä - näet kuljetun matkan, ajan, jonka koirat ovat poissa ja paljon muuta.

Lue Garmin Alpha 50 -käyttöopas täältä


Seuraa kaikkia koirasi tekemiä liikkeitä

Garminin T 5 -kaulapantojen (saatavana pakettina tai erikseen) käyttäminen kunkin koiran sijainnin välittämiseen 2,5 sekunnin välein antaa Alpha 50:lle mahdollisuuden paikantaa nopeasti seurattavan jäljen - jopa silloin, kun ne juoksevat kauas pois. Alpha-yksikön terävällä ja kirkkaalla näytöllä näet koiran nykyisen sijainnin ja jäljen siitä, missä se on ollut. Voit myös vaihtaa koirajäljityksen puolelle, jos haluat nähdä kompassin osoittavan koiran sijainnin. Saat ilmoituksen, kun koira alkaa haukkua ja saat tietoa haukkumiskäyttäytymisestä lasketuilla haukuilla per minuutti ja haukkulaskurilla. Saadaksesi hyvän yleiskatsauksen seurattaessa useita koiria on helppo zoomata karttasivulle automaattisesti, joten näet kaikki koirat näytöllä milloin haluat. Koirat, jotka ovat liian kaukana kartan nykyisen zoomausasteen mukaan, näytetään ruudun reunassa koiran sijainnin suuntaisesti. Voit vähentää häiriötekijöitä kartalla vaihtamalla "näytä kaikki", "näytä joitakin" ja "näytä ei mitään" välillä ja valitsemalla, kuinka kauan kunkin koiran jälki näkyy näytöllä. Voit myös jakaa koiran seurantakoodin, jotta toinen henkilö näkee koirasi sijainnin kartalla laitteellaan yhdessä koiran seurantakompassin kanssa. Jakamalla koiran ohjauskoodin voit antaa toisen henkilön konfiguroida ja ohjata laitetta koirasi kaulapannassa.


Seuraa metsästystietoja

Edistyneiden metsästystietojen avulla voit seurata koiran metsästystapoja ja käyttäytymistä optimoidaksesi koulutuksen. Näet koiran ajat, kuljetun matkan sekä yhteispisteet. Lisäksi Alpha 50 rekisteröi, kuinka monta kertaa metsästyksen aikana koira seisoo tai lepää.


Katso lisätietoja lisäkarttojen avulla

Alpha 50:ssä on microSD™-korttipaikka, joten voit ladata vielä enemmän korttivaihtoehtoja, kuten TOPO- tai BirdsEye Select -kortit (myydään erikseen). Voit käyttää myös City Navigator® NT -ohjelmaa, joka antaa sinulle tietoa teiden mutkista käännös käännökseltä. Lisäksi Alpha 50 sisältää ominaisuuksia BirdsEye-satelliittikuville (1 vuoden ilmainen tilaus sisältyy hintaan), joten voit ladata satelliittikuvia laitteellesi ja integroida ne karttoihisi. Alphan karttatoiminto näyttää tärkeät maantieteelliset piirteet lähellä ja näyttää, onko koirasi ylittänyt joen vai lähestyykö se vaarallista tietä. Alpha 50 on myös yhteensopiva Garmin Cusom Mapsin, ilmaisen ohjelmiston kanssa, joka muuntaa paperikartat ja elektroniset kartat laitteeseesi ladattaviksi kartoiksi.


Jaa langattomasti

Laajennetun langattoman yhteyden järjestelmän ansiosta Alpha 50:llä on laitteiden välinen tiedonsiirto-ominaisuus useille yhteensopiville Garmin-laitteille. Esimerkiksi Garmin DriveTrack™ 70LM GPS voi vastaanottaa ja näyttää koiran sijainnit liikkuvalla kartalla - TOPO- tai satelliittikuvanäkymillä - ja näyttää navigointivihjeitä koiran sen hetkiseen sijaintiin. Samalla tavalla fēnix® 3, fēnix® 5 ja tactix Bravo -kellot voivat vastaanottaa koiran tilapäivityksiä ja ilmoituksia, joten saat nopean yleiskuvan suoraan ranteesta. Metsästyksen aikana voit Alpha 50:n avulla linkittää ja jakaa koiran tietoja langattomasti ystäviesi yhteensopivien ANT + ® -laitteiden kanssa parantaaksesi koordinointia.


Laske laumasi

Kun olet saanut saaliin, merkitse tarkka sijainti Alphas Covey Counter™ -sivustolle erityisellä reittipisteellä, joka näyttää tarkan sijainnin, tarkan ajan ja korkeuden, josta saalis löydettiin, sekä paikalla olleiden ja saaliiksi jääneiden lintujen määrän kyseisessä paikassa. Alpha-sovelluksella voit tallentaa muita erityisiä reittipisteitä, esim. kuorma-auton tai metsästysmajan, joten löydät helposti tien takaisin näihin paikkoihin metsästyksen jälkeen. Alphassa on myös erityisiä reittipistekuvakkeita ruokintapaikkojen, puulippujen ja muiden metsästykseen liittyvien pisteiden osoittamiseksi.


Varmista, että jokainen reitti tallennetaan

Suunnittele tuottavampi metsästysmatka BaseCamp-ohjelmalla, jossa voit tarkastella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Tämän ilmaisen matkasuunnitteluohjelman avulla voit jopa luoda Garmin-seikkailuja, joita voit jakaa ystävien, perheenjäsenten ja muiden koirajäljittäjien kanssa. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot 2D- tai 3D-muodossa tietokoneella, mukaan lukien ääriviivat ja korkeusprofiilit. Se voi myös siirtää suuren määrän satelliittikuvia laitteellesi, jos sinulla on Alpha-laitteen ilmainen yhden vuoden tilaus BirdsEye-satelliittikuviin.


Muuta tietokoneesi kenttäseurantakeskukseksi koiran seurantaa varten

Lataa kannettavaan tietokoneeseesi BaseStation-ohjelmisto ja muuta se kenttäohjauskeskukseksi useiden koirien (T 5 -koirayksiköiden) seurantaan. Voit tarkastella reaaliaikaisia GPS-tietoja tietokoneen suuremmalla näytöllä. Siksi se on ihanteellinen ratkaisu koirien pelastusryhmille. Ja koska se on GPS/GLONASS-yhteensopiva, saat seurannan myös silloin, kun Internet- ja mobiilipalvelut eivät ole käytettävissä.


Kestävä ja vedenpitävä ja pitkä käyttöikä

Kuten kaikki Garminin ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteet, myös Alpha 50 on suunniteltu tehokkaaksi, helppokäyttöiseksi, luotettavaksi ja riittävän kestäväksi kestämään kaikenlaisia kolhuja, iskuja sekä märkiä ja mutaisia olosuhteita, joita harjoitteluun ja metsästykseen liittyy. Käsiyksikkö on vedenpitävä IPX7-standardin mukaisesti, ja sitä voi käyttää tavallisilla AA-paristoilla - tai se on saatavana NiMH-paristolla (valinnainen), jolla on pitkä käyttöikä ja joka on ladattava laitteessa. Jos kadotat Alpha 50 -laitteesi kentällä, se on helppo löytää selvästi näkyvän oranssin kannen ansiosta.

Katso kaikki Garmin-tuotteet

Lisätiedot

Part nr
3000009254
Valmistajan tuotenumero
010-01635-41
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet