Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopeat toimitukset
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Piha & puutarha / Puutarhan kastelu / Sadettimet / Gardena Keinusadetin Aquazoom Compact
Billigast på prisjakt
Gardena Keinusadetin Aquazoom Compact
Gardena

Gardena Keinusadetin Aquazoom Compact

32,90 EUR

Tuotenumero: 4078500048057
Täcker en yta på mellan 9 och 216 m² och du kan styra både räckvidden samt bredden. Frost och UV-tålig.

Yhteensä:

32,90 EUR

Saatavuus - Varastossa

Tuotetiedot

GARDENA AquaZoom compact -keinusadetin ei pelkästään vie pois kasvimaan tai kukkapenkkien kastelun vaatimaa vaivaa, vaan säästää lisäksi kallisarvoista aikaasi. Ja mikä tärkeintä, sadetin ja sen tarjoama tasainen kastelu varmistavat kasvien ja vihannesten hyvinvoinnin. Tarkat suuttimet ehkäisevät vesilätäköiden muodostumisen. Sadettimen pyöreä jalusta varmistaa vakauden ja tekee sadettimesta ihanteellisen valinnan sijoitettavaksi esimerkiksi kasvimaan keskelle, josta se kastelee kaikki ympärillään olevat kasvit. AquaZoom compact tarjoaa ison sadetusalueen, kooltaan jopa 9 – 216 m². Liukusäätimet mahdollistavat kantaman (3-18 m) sekä suihkun leveyden (3-12 m) valitsemisen. Korkealaatuiset materiaalit varmistavat, että AquaZoom compact kestää sekä pakkasta että UV-säteilyä. Sadettimen puhdistaminen on yhtä helppoa kuin sen käyttökin. Pehmeät muovista valmistetut suuttimet on helppo puhdistaa mahdollisista kalkkijäämistä sormella vetämällä. Vesiliitännän yhteydessä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin, joka ehkäisee likahiukkasten pääsyn sadettimen sisään. Suodatin on helppo irrottaa ja puhdistaa juoksevan veden alla. 5 vuoden takuu kertoo korkeasta laadusta ja pitkäikäisyydestä - Made in Germany.

Lisätiedot

Part nr
1000482640
Valmistajan tuotenumero
18708-20
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää