Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Piha & puutarha / Puutarhan kastelu / Sadettimet / Gardena Keinusadetin Aqua L
Billigast på prisjakt
Gardena Keinusadetin Aqua L
Gardena

Gardena Keinusadetin Aqua L

44,90 EUR

Tuotenumero: 4078500048033

Yhteensä:

44,90 EUR

Saatavuus - Varastossa

Tuotetiedot

Nauti kesän jokaisesta hetkestä - GARDENA Aqua L -keinusadetin tarjoaa täydellisen tavan nurmikon ja kasvien kasteluun, tarkasti ja tasaisesti ilman vesilätäköiden syntymistä. Aqua L -sadetin on ihanteellinen 120 – 280 m²:n alueelle, ja sen käyttöönotto on äärimmäisen nopeaa. Aseta sadetin nurmikolle, liitä sadetin letkuun ja valitse kantamaksi 8-18 metriä kätevän liukukytkimen avulla. Suihkun leveys on enintään 16 metriä, ja voit halutessasi kastella vain toisen puolen. Kestävistä materiaaleista valmistettu ja metalliosin varustettu sadetin pysyy vakaasti maassa. Sadetin on lisäksi säänkestävä – UV-säteily ja pakkanen eivät vahingoita sitä, joten sadetinta ei tarvitse siirtää pois nurmikolta jokaisen käyttökerran jälkeen. Sadettimen puhdistaminen on yhtä helppoa kuin sen käyttöönotto. Sadettimen sisällä on ruostumattomasta metallista valmistettu suodatin, joka on helppo ja nopea irrottaa ja puhdistaa juoksevan veden alla. Jos suuttimiin on kerääntynyt kalkkia, puhdistaminen onnistuu kätevästi puhdistusneulalla, joka on sijoitettu Aqua L:n päätyyn kierrettävän korkin alle. 5 vuoden takuu kertoo korkeasta laadusta – Made in Germany.

Lisätiedot

Part nr
1000482639
Valmistajan tuotenumero
18704-20
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää