Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Vesipumput / Upotettavat pumput / AL-KO Drain Uppopumppu 15000 Inox Comfort
Billigast på prisjakt
AL-KO Drain Uppopumppu 15000 Inox Comfort
entwaesserungspumpen-pump_kopie.jpg
mood-112828-drain-15000-inox.jpg
AL-KO

AL-KO Drain Uppopumppu 15000 Inox Comfort

179,00 EUR

Tuotenumero: 4003718042757
Voimakas, kompakti ja upotettava likavesipumppu 1100W teholla. Suoriutuu likaisesta vedestä ja kelluvista hiukkasista jopa 35 mm raekokoon saakka.

Yhteensä:

179,00 EUR

Saatavuus - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Todella tehokas, kompakti ja luotettava AL-KO DRAIN 15000 Inox -uppopumppu likavedelle, joka on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ulkokuorella. Pumppaa suuren imuaukkonsa ansiosta tehokkaasti likavettä, jonka likahiukkaset ja leijuvat hiukkaset ovat kooltaan jopa 35 mm.

  • Vankka uppopumppu likavesille 1100 W teholla

  • Erityinen läpivirtaustekniikka vaativiin olosuhteisiin

  • Yleismallinen kulmaliitin ja letkuliitin sisältyvät toimitukseen

  • Automaattinen sulkutoiminto uimurikytkimellä

  • Raekoko jopa 35 mm, virtaus maksimissaan 15 000 l/h, jopa 11 metrin nostokorkeus

  • Ei sovellu juomavedelle


Pitkä käyttöikä

Stabiilin ja vankan rakenteensa ja kerrosrakenteensa sekä korroosiovapaiden materiaaliensa ansiosta AL-KO-likavesipumput soveltuvat erityisen hyvin äärimmäisiin olosuhteisiin. Se takaa pumpuille pitkän käyttöiän.


Täydellisesti varustettu

AL-KO-likavesipumppu on varustettu uimurikytkimellä automaattista tyhjennystä ja täyttöä varten, 90° kulmaliittimellä ja yleisliittimellä, joka soveltuu kaikkiin saatavilla oleviin letkuihin.


Äärimmäisen vahva, vankka voimanpesä ruostumattomasta Inox-teräksestä: DRAIN 150000 Inox -uppopumppu likavesille

Likavesipumppuja käytetään korkeasti saastuneen veden poistamiseen, esimerkiksi tulvien jälkeen, isoista likaisista lammikoista, säiliöistä tai kaivoja tyhjennettäessä, kun likaiset hiukkaset täytyy saada erilleen vedestä. Se lisää pumpun kuormitusta sekä materiaalien että moottorin suorituskyvyn osalta.

Erityisen vortex-läpivirtaimen geometrian ansiosta DRAIN 15000 Inox suoriutuu ongelmitta jopa voimakkaasti saastuneen, jopa 5 % kelluvia kiinteitä aineita sisältävän veden ja jopa 35 mm raekokoisten hiukkasten pumppauksesta. Vakaa ja vankka rakenne 4-kertaisella tiivistesarjalla, korroosiosuojatuilla materiaaleilla, huoltovapaalla moottorilla ja erityiskäsitellyillä, Inox-teräksestä valmistetuilla moottorin akseleilla takaa pitkän eliniän AL-KO:n likavesipumpuille. Pysyvästi ruostetta vastaan suojatut kromi-nikkeliterästä olevat pumppukotelo ja moottoriakselit.


DRAIN 15000 Inox -likavesipumpun tekniset tiedot

Likavedelle suunniteltua uppopumppua voidaan käyttää käytännöllisen kantokahvansa, 10 metriä pitkän virtajohtonsa ja kevyen, vain noin 6,8 kg painonsa ansiosta kuivaamiseen joko paikallaan tai liikuttaen - jopa puhtaalle vedelle. Uppopumpun kompaktit mitat, 18,5 x 20,5 x 36,6 cm, kestävä kotelo sekä pitkäikäinen pumpun moottori soveltuvat sadevesitynnyreiden tai säiliöiden tyhjentämiseen. Pumppu vakuuttaa myös vakaalla ja kestävällä rakenteella, jossa on useita tiivisteitä ja ylimääräinen V-tiiviste. Upotettava likavesipumppu AL-KO DRAIN 15000 Inox kestää myös veteen kohdistuvaa raskasta saastumista, sillä pumpussa on erityisen suuret imuaukot. Sekä puhtaat että likaiset vedet pumppautuvat pois nopeasti ja turvallisesti jopa 35 mm:n raekoolla.

 

Erityiskäsitelty moottoriakseli, joka on valmistettu kestävästä ruostumattomasta inox-teräksestä, sekä ruostumaton teräskotelo tarjoavat pitkän eliniän tällä ketterälle apurille. 1100 W teho ja jopa 15000 l/h virtaus mahdollistavat tyhjennys- ja täyttöpumppauksen nopeasti. Uppopumppu AL-KO DRAIN 15000 Inox on varustettu uimurikytkimellä ja pumppu aloittaa automaattisen tasonsäätönsä ansiosta pumppaamisen automaattisesti. Pumppu on kehitetty maksimissaan 7 metrin upotussyvyyteen. Jopa 11 metrin pumppauskorkeutensa ansiosta pumppu suoriutuu myös suuremmista syvyyksistä. Pumpun ulostulon koko on 1,25 tuumaa, mikä vastaa noin 41,9 mm. 90° kulmaliittin on yleismallinen ja siinä on yhdistelmänippa, johon voidaan liittää kaikki markkinoilta saatavat letkukoot.

 

Huom: Uppopumppu ei sovellu juomaveden pumppaamiseen, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan alle 35°C lämpöisen käyttöveden pumppaamiseen. Laite ei sovellu suolaveden, vahvasti kemikaalein kyllästetyn tai hiekkaisen veden pumppaamiseen.


Tekniset tiedot

Moottorityyppi Sähköinen 

Johdon pituus (m) 10

Teho (wattia) 1 100

Tuotteen koko (PxLxK) 18,5 x 20,5 x 36,6 cm

Maksimi upotussyvyys (m) 7

Maksimi nostokorkeus (m) 11

Maksimi kapasiteetti l/t 15 000

Maksimi hiukkaskoko (mm) 35

Pumpun ulostulo Ø G 1,5" (47,8 mm)

Paino noin (kg) 6,8

Lisätiedot

Veden maksimivirtaus
25 l/m
Teho
1.1 kW
Kaapelin pituus
10 m
Maksimi nostokorkeus
11 m
Moottori
Elektrisk
Paino
6.8 kg
Part nr
1000003320
Valmistajan tuotenumero
112828
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää