Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Vaatteet & turvavarusteet metsään / Kypärät & kuulosuojaimet metsään / Stihl Kypäräpaketti G 3000 FM-radiolla
Billigast på prisjakt
Stihl Kypäräpaketti G 3000 FM-radiolla
Stihl

Stihl Kypäräpaketti G 3000 FM-radiolla

159,01 €

Tuotenumero: 7331105009685
Täysin varusteltu kypärä radiolla varustetuilla kuulosuojaimilla, maksimaalisesti valoa läpäisevällä verkkovisiirillä ja niskasuojalla. Todella hyvä tuuletus, lyhyt lippa ja säädettävä sisus.

Yhteensä:

159,00 €

218,51 €
Säästät 59,51 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Täysin varusteltu kypärä radiolla varustetuilla kuulosuojaimilla, maksimaalisesti valoa läpäisevällä verkkovisiirillä ja niskasuojalla. Todella hyvä tuuletus, lyhyt lippa ja säädettävä sisus. Visiiri istuu todella hyvin ja se on kevyt asentaa tai vaihtaa ainutlaatuisella kiinnityksellä. Varustettu äänen sisääntulolla, johon saat liitettyä puhelimen tai metsästysradion. Johto MP3-soittimelle vakiona. Säätöpyörä ja UV-indikaattori.

  • CE-hyväksytty Kyllä

  • Vaimennustaso SNR 29 (H:35. M:26, L:16)

  • Vaimennusarvo dBA 109

  • Kypärän sisus 4-piste

  • Valonläpäisy % 75

  • Kypärän runkomateriaali UV-stabiloitu ABS


FM-radio

Kuuntele musiikkia, uutisia tai lempiohjelmaasi radiosta työskennellessäsi. FM-radio on hyvässä suojassa kuulosuojaimen kupin sisällä. Kaikki säätölaitteet sijaitsevat kupin ulkopuolella.


Tuuletus

Oikeanpuoleinen kypäräkuva osoittaa hyvän tuuletuksen edut. Lämpötila kypärän sisällä tippuu 2-3 astetta ja ilmankosteus tippuu n. 50 %.


Verkkovisiiri

Kaikki kypäräpakettimme sekä kypärä-/kuulosuojainpakettimme on varustettu verkkovisiirein. Verkkovisiirissä on hyvä valonläpäisevyys yhdistettynä erittäin hyvään suojaan. Lisäksi sen joustava rakenne tekee siitä pitkäikäisen. Muista kuitenkin, että visiiri ei voi korvata silmien suojausta (suojalasit).


Säätöpyörä

Kypärä on turvallinen ja mukava käyttää kaikissa tilanteissa. Säätöpyörä helpottaa kypärän sisäosan säätämistä ja sen avulla saat kypärän istumaan tukevasti ja tiukasti päähän. Säätöpyörän avulla on myös helppo säätää sitä, kuinka tiukasti kypärä istuu päähäsi eri työtilanteissa. Esimerkiksi tuulisella säällä voit asettaa kypärän hieman kireämmälle, niin se pysyy turvallisesti päässäsi.


Sadesuoja

Sateen sattuessa niskasuoja on käytännöllinen varuste. Se estää sadepisaroita virtaamasta niskasta takin sisään. Suojus laskeutuu takin ulkopuolelle ja pitää tehokkaasti veden loitolla.


UV-indikaattori

Työskennellessäsi ulkona, auringon UV-säteily heikentää pikku hiljaa kypärän materiaalia, mikä vaikuttaa vakavasti turvallisuuteesi. Liiallisen UV-säteilyn heikentämää kypärää on hyvin vaikea erottaa uudesta kypärästä, joten voi olla vaikea tietää, milloin se tulisi vaihtaa uuteen. UV-indikaattorin avulla tämä käy yksinkertaisesti. Indikaattori sijaitsee kypärän laella ja se näyttää pieneltä painikkeelta. Kun kypärä on upouusi, indikaattori on täysin punainen. Kun se altistuu UV-säteilylle, indikaattorin väri haalenee pikku hiljaa ja kunnes se on täysin valkoinen, on aika vaihtaa kypärä uuteen.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Sertifioinnit
EN1731, EN352, EN397
Takuu
1 vuotta
Part nr
1000106649
Valmistajan tuotenumero
70018842305
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet