Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopeat toimitukset
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Hakuehdotukset

Suositut tuotteet
Husqvarna R 112C sis. leikkuulaite

Husqvarna R 112C sis. leikkuulaite

3 350,00 EUR

Varastossa

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Metsä / Raivaussahat / Stihl FS 490 C-EM K Raivaussaha
Billigast på prisjakt
Stihl FS 490 C-EM K Raivaussaha
FS360CE_FS410CE_FS460CEM_ACTION_IV.jpg
FS360CE_FS410CE_FS460CEM_ACTION_V.jpg
Stihl

Stihl FS 490 C-EM K Raivaussaha

969,00 EUR

1 099,00 EUR(ovh n.)
Tuotenumero: 886661947461
Helppo käynnistää ja vahva raivaussaha elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä. STIHL M-Tronic takaa optimaalisen tehon ja alhaisen polttoaineenkulutuksen kaikissa tilanteissa. Raivausvaljailla.

Yhteensä:

969,00 EUR

1 099,00 EUR(ovh n.)
Säästät 130,00 EUR
Saatavuus - Loppu varastosta

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Helppo käynnistää (Easy2Start) ja vahva raivaussaha elektronisella moottorinohjausjärjestelmällä, STIHL M-Tronic, optimaalisen tehon ja pienen polttoaineenkulutuksen varmistamiseksi kaikissa tilanteissa. Lisäksi metsänraivaukseen optimoitu 25° viistehammaspyörä. Toimitetaan vakiona STIHL:n ADVANCE X-TREEm -raivaushihnalla ja HP:n sahanterällä.

  • Sylinterin tilavuus cm3: 51,6

  • Teho: 2,4 / 3,3 kW / hv

  • Säiliön tilavuus: 0,99 l

  • Kokonaispituus: 168 cm

  • Paino: 9,2 kg


Yhden käden säätö

Kaikki moottorin käyttötilat on ryhmitelty yhteen kahvaan. Työstä tulee yksinkertaista ja mukavaa samalla kun lisätään turvallisuutta.


Jousitettu käynnistys-/pysäytyspainike

Jousitetulla käynnistys-/pysäytyspainikkeella kone palaa aina käynnistysasentoon automaattisesti ja on aina valmis käynnistymään. Uskomattoman yksinkertainen ja kätevä.


Kulmavaihde 25 °

Uuden sukupolven STIHL-raivaussahoissa metsän raivaamiseen kulmavaihteelle on annettu erityinen kallistuskulma 25°, jotta kone sopii optimaalisesti metsän ja maan raivaustöihin. Työmukavuus paranee merkittävästi.


X-TREEm-kantojärjestelmä

Raivausvaljaat, jotka on kehitetty erityisesti pitkiä työvuoroja varten metsässä sahanterän tai ruohonraivauksen parissa. Erittäin hyvä ergonomia ja käyttömukavuus, pituussuunnassa säädettävä selkäosa ja portaaton kuormituksen jakautuminen lonkan ja olkapään välillä.


Interlock-järjestelmä

Koska lukitustappi voidaan lukita yhteen asentoon eikä sitä tarvitse pitää kiinni, työkalujen vaihtaminen on erittäin helppoa.


Kompensaattori

STIHL-kompensaattori, kaasuttimen ohjausjärjestelmä, joka varmistaa, että polttoaine-ilma-seos on aina optimaalinen suhteessa suodattimen likaisuuteen. Kompensaattori tarjoaa optimaalisen tehon pienillä päästöillä. Vasta kun 80 % suodattimen pinnasta on tukossa, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusvälit ovat huomattavasti pidempiä ja mahdollistavat pitkiä työvuoroja keskeytyksettä.


Ilmasuodatin, jolla on pitkä käyttöaika

Helposti saavutettava laskostettu paperisuodatin, jolla on suuri kokonaissuodatinpinta-ala, tarjoaa erittäin pitkät puhdistusvälit. Helposti saavutettavissa, jotta työtauot pidetään mahdollisimman pieninä.


Pohjustus

Manuaalisella polttoainepumpulla bensiini pumpataan kaasuttimeen muutamalla yksinkertaisella peukalon painalluksella. Sinun ei enää tarvitse vetää käynnistysjohtoa, jotta saat bensiiniä kaasuttimeen. Ylitäyttöä ei ole, koska kaikki ylimääräinen bensiini virtaa takaisin säiliöön.


Suojalasit

Turvallisuutesi vuoksi toimitetaan aina pari suojalaseja. Laseissa on hyvä istuvuus ja leveät sivusuojat.


Käynnistyksen hallinta (M-Tronic)

M-Tronicin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko kone kylmä vai kuuma käynnistyksen yhteydessä, vaan käynnistysohjaimessa on vain yksi käynnistysasento. Tarkalleen oikea määrä polttoainetta pumpataan automaattisesti. Käynnistyksen aikana ei tarvitse ajatella mitään, vaan järjestelmä huolehtii kaikesta. Aloita, käytä kaasua ja aja. Uskomattoman yksinkertainen, helposti kätevä ja turvallinen.


STIHL 2-MIX -moottori

STIHL:n kaksitahtimoottori, jossa on 2-MIX-tekniikka, tarjoaa suuren tehon, hyvän vetokyvyn ja säästää jopa 20% polttoainetta verrattuna vastaaviin STIHL-kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Myös haitallisten aineiden päästöt vähenevät huomattavasti, jopa 70 %, ja moottori täyttää helposti EU II -vaatimukset.


STIHL 4-pisteinen tärinänvaimennusjärjestelmä

Uuden sukupolven STIHL-raivaussahoissa on sisäänrakennetut teräsjouset tärinänvaimentimina. Nämä teräsjouset absorboivat ja vähentävät moottorissa ja pyörivässä leikkaustyökalussa esiintyviä värähtelyjä. Kahvat ovat käytännössä tärinättömiä, mikä tarjoaa erittäin hyvän työympäristön ja koneesta tulee erittäin helppo ajaa ja ohjata.


STIHL Easy2Start (E)

Hihnapyörän ja kampiakselin välinen kierrejousi varastoi energian ja kompensoi voimahuiput käynnistysiskulta. Tulos: koneen käynnistämiseen tarvitaan puolet vähemmän virtaa ja itse käynnistyspaineen nopeutta voidaan vähentää jopa kahdella kolmasosalla.


STIHL M-Tronic

Täysin elektroninen syttymispisteen ohjaus ja polttoaineen annostelu. STIHL M-Tronic (M) -moottorinohjausjärjestelmä tarjoaa optimaalisen moottoritehon, jatkuvasti korkean kierrosluvun ja erittäin hyvän kiihtyvyyden kaikissa tilanteissa. Lisäksi järjestelmässä on muistitoiminto, joka parantaa edelleen ajo-ominaisuuksia. Kaasuttimen manuaalinen säätö on menneisyyttä.


Suuri polttoainesäiliö

Läpinäkyvä polttoainesäiliö on tilavuudeltaan 0,75 litraa (FS 240 - 460) tai 0,99 l (FS 490/560), mikä antaa pitkiä työvuoroja ilman häiritseviä säiliön pysähtymisiä. Polttoainetasoa on helppo hallita, koska säiliö on läpinäkyvä, mikä poistaa myös tarpeettomat pysähdykset. Suuresta aukosta on myös helppo täyttää uutta bensiiniä.


Säätö

Ohjaustanko helpottaa työtä ja parantaa ergonomiaa, ja se on luonnollinen ensisijainen valinta työskenneltäessä suurilla alueilla. Ohjaustangolla voit työskennellä rauhallisesti ja järjestelmällisesti suurilla värähtelevillä liikkeillä puolelta toiselle. Ohjaustankoa voidaan säätää myös omien tarpeidesi mukaan.


Ohjaustangon säätö ilman työkaluja

Ohjaustangot ovat erikseen säädettävissä yhdellä nupilla, täysin ilman työkaluja. Se voidaan myös taittaa kokonaan rig-putkea vasten ns. kuljetusasentoon.


Talvitila

Hyvin yksinkertainen järjestelmä, jossa kone voidaan nopeasti vaihtaa kesätilasta talvitilaan. Kylmänä vuodenaikana kaasuttimien ja ilmansuodattimien jäätyminen estetään.


Tekniset tiedot

Sylinterin tilavuus cm 51,6

Teho kW / hv 2,4 / 3,3

Äänentehotaso metallityökalulla dB (A) 1) 115

Äänenpainetaso metallityökalulla dB (A) 1) 102

Vakiosuoja Teräsuoja, tuotenro 41.477.108.211

Vakioleikkuri Sahanterä ø 225/20, tuotenro 41.107.134.204

Säiliön tilavuus l 0,99

Kokonaispituus cm2) 168

Tärinä metallityökalulla vasen / oikea m / s² 3) 2,8 / 2,8

Paino kg 4) 9,2

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Tyyppi
Metsäraivaussaha
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Teho
2.4 kW
Sylinterin tilavuus
51.6 cm³
Mukana tuleva leikkuulaite
Raivausterä
Paino
9.2 kg
Vakiovaljaat
Advance X-Treem
Vakio terän halkaisija
225/20 mm
Kaasun käyttö
Etusormella
Kahvan lämmitys
no
Keskireikä
20 mm
Tankin tilavuus
0.99 L
Kulmavaihteen kulma
25 °
Pituus cm
168 cm
Äänenvoimakkuus
115 dB(A)
Äänenpainetaso
102 dB(A)
Tärinä, vasen
2.8 m/s²
Tärinä, oikea
2.8 m/s²
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000465290
Valmistajan tuotenumero
41482000090
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää