Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Piha & puutarha / Kasvihuoneet ja kasvimaan hoito / Pientyökalut puutarhanhoitoon / Oksasakset / Gardena Teleskooppinen Oksaleikkuri Starcut 410 Plus
Billigast på prisjakt
Gardena Teleskooppinen Oksaleikkuri Starcut 410 Plus
Gardena

Gardena Teleskooppinen Oksaleikkuri Starcut 410 Plus

129,00 €

Tuotenumero: 4078500028332
GARDENA teleskopisk stångsax StarCut 410 plus är specialisten på höga träd och buskar.

Yhteensä:

129,00 €

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

GARDENA-oksaleikkuri StarCut 410 plus on korkeiden puiden leikkaamisen spesialisti. Leikkurissa on alumiininen teleskooppivarsi, jota voidaan säätää portaattomasti välillä 230 – 410 cm. Sen ansiosta GARDENA StarCut 410 plus on monikäyttöinen ja tarjoaa käyttäjän pituudesta riippuen jopa 6,5 metrin ulottuvuuden. 12-kertainen voimanvälitysmekanismi varmistaa jopa 32 mm paksujen oksien tehokkaan leikkuun. Oksien poistoa varten suunniteltu säädettävä koukku tuo lisämukavuutta työskentelyyn. Sen avulla jo leikatut oksat on helppo siirtää pois puun latvaosasta. GARDENA StarCut 410 plus -leikkurin metallinen hammasvälitys on koteloitu ja vetonaru on varren sisällä, minkä ansiosta leikkuri ei takerru oksiin työskentelyn aikana. Erittäin kevyt ja kapea leikkuupää mahdollistaa mukavan ja tarkan leikkuun myös rungon läheltä. Leikkuukulmaa on helppo säätää portaattomasti maasta käsin leikkuupään ollessa latvustossa. Tarkkuushiotut ja tarttumattomaksi pinnoitetut terät vähentävät vastusta leikattaessa, ja niiden puhdistaminen onnistuu helposti. T-mallinen vetokahva tarjoaa miellyttävän ja turvallisen käsittelyn. GARDENA StarCut 410 plus - Made in Germany. 25 vuoden takuu varmistaa parhaan mahdollisen laadun.

Lisätiedot

Part nr
1000126155
Valmistajan tuotenumero
12001-20
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet