Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopeat toimitukset
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Billigast på prisjakt
Gardena Ohjausyksikkö 9 V Bluetooth®
Gardena

Gardena Ohjausyksikkö 9 V Bluetooth®

59,90 EUR

Tuotenumero: 4078500052993

Yhteensä:

59,90 EUR

Saatavuus - Varastossa

Tuotetiedot

GARDENAn 9 V:n Bluetooth®-ohjausyksiköllä ohjataan GARDENAN 9 V:n kasteluventtiiliä (1251-20). Se voidaan helposti ohjelmoida älypuhelimen kautta GARDENA Bluetooth App® -sovelluksella jopa 10 metrin päästä. Voit ohjelmoida kuusi eri kasteluohjelmaa, joihin voidaan asettaa kasteluaika, kastelun kesto ja kastelupäivät. Tilaa osoittavat LED-valot antavat tietoa Bluetooth®-yhteydestä, pariston varaustasosta ja kastelusta. Kastele nyt -toiminto: jos kastelu halutaan käynnistää heti, se voidaan aktivoida manuaalisesti asetuksia muuttamatta. GARDENAn 9 V:n kasteluventtiilien (viitenro 1251) ohjaamiseen. Korvaa 9 V:n ohjaimen (1250-20) ja ohjelmointiyksikön (1242-20). Voidaan käyttää yhdessä GARDENA-kosteusanturin kanssa. Tiedoksi: Jotta voit käyttää GARDENA Bluetooth® -sovellusta ja siihen liittyviä GARDENA Bluetooth® -laitteiden toimintoja, sinun tulee luoda verkossa GARDENAn tai Husqvarna Groupin käyttäjätili. GARDENA-käyttäjätilin luomiseen vaaditaan käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite. Se on helppoa: sinun tarvitsee vain seurata sovelluksessa näkyviä ohjeita asennuksen aikana. Kun luot GARDENA-käyttäjätiliäsi, voit käyttää valitsemaasi käyttäjänimeä. Sinun ei tarvitse käyttää etu- ja sukunimeäsi, jos et halua. Annettu sähköpostitili toimii vahvistuksena siitä, että olet valtuutettu henkilö käyttämään kyseistä sähköpostitiliä. Voit halutessasi myös käyttää sähköpostiosoitetta, joka ei sisällä etu- ja/tai sukunimeäsi. Löydät lisätietoa asiasta tietosuojakäytännöstämme: https://smart.gardena.com/#/signup/legal-document?document=PRIVACY_POLICY Jos sinulla on kysyttävää online-rekisteröinnistä, voit myös ottaa yhteyttä meihin palautelomakkeen kautta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Lisätiedot

Part nr
1000678238
Valmistajan tuotenumero
01287-20
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää