Finnvacumin savulastuilla lisäät ruokaan herkullisen aromin! Jokaisella savulastutyypillä on oma erityinen makunsa. Savulastuja voidaan käyttää hiiligrilleissä, kaasugrilleissä ja sähkösavustusuuneissa.
Leppä antaa kevyen, herkän ja ripauksen makeutta sisältävän maun, joka sopii hyvin kalan (erityisesti lohen), sianlihan ja siipikarjan kanssa.
Omena antaa miedon, hienovaraisen ja makean savuisen maun, joka sopii hyvin kalan, sianlihan ja siipikarjan kanssa.
Hickory antaa makean mutta voimakkaan pekonin kaltaisen maun, joka sopii hyvin naudanlihan, riistan, sianlihan, siipikarjan ja juuston kanssa.
Pyökki antaa neutraalin savuisen maun, joka sopii hyvin kalan, naudan- ja sianlihan kanssa.
Kirsikat antavat ihanan, miedon ja hedelmäisen savuisen maun, joka sopii hyvin kalan, naudan-, sian- ja siipikarjan kanssa.
Tammi antaa neutraalin savuisen maun, joka sopii hyvin siipikarjan, naudan ja sianlihan kanssa.
Viski/tammipuu antaa syvän ja rikkaan maun, joka sopii hyvin naudanlihan, riistan, sianlihan, siipikarjan ja juuston kanssa.