Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Miesten vaatteet / Jalkineet / Pohjalliset / Avignon pohjallinen Balance
Billigast på prisjakt
Avignon pohjallinen Balance
Avignon

Avignon pohjallinen Balance

19,90 EUR

Tuotenumero: 013977332616
Estä selkäkipua ja kipeät jalat! Sijoita pohjalliseen, jonka kehosi ansaitsee. Pohjassa on jalkaholvin tuki, kantapään tuki ja iskunvaimennus sekä kantapään geelityynyt. Erittäin mukava!
Valitse

Yhteensä:

19,90 EUR

Saatavuus - Varastossa

Tuotetiedot

Kiva jaloille, hyvä selälle. Koko kehosi ansaitsee jotain niin yksinkertaista kuin uudet pohjalliset! Saappaiden, kenkien ja vapaa-ajan kenkien yksinkertaisen irrotettavan pohjallisen avulla voit estää sekä jalka- että selkäkipuja. Jalkaprofiiliin sisältyvillä pohjallisilla saavutat heti mukavan kontaktin tunteen jalan ja muun kehon välillä. Jalkateknikot ovat suunnitelleet pohjalliset tukemaan ja ohjaamaan jalkaa saavuttamaan jalan luonnollisen liikkeen. Kantapäätuen sivut on muotoiltu pitämään kantapääsi tukevammassa otteessa, kun juokset tai kävelet. Myös pohjallisen pintakerros on valmistettu erityisesti pahojen hajujen estämiseksi ja bakteerien ehkäisemiseksi. Se on myös kosteutta hylkivä pitämään jalkasi kuivana ja terveenä. Pohjallinen keskikorkean jalkaholvin tuella. Joustava ulkokuori. Ulkokuori on valmistettu nailonista ja antaa jalkaasi tuen ja joustavuuden. Kuori on pidennetty tukemaan paremmin jalan luonnollista liikettä. Tuki keskikorkealle jalkaholville. Holvia tukeva alue on suunniteltu tukemaan ja ohjaamaan jalkaa paremmin keskikorkealla kaarella. Pitää kantapäätä tukevasti paikoillaan. Kantapäätuen sivut on muotoiltu pitämään kantapääsi tukevammassa otteessa, kun juokset tai kävelet. Pohja on peitetty materiaalilla, joka hengittää, estää pahoja hajuja, ehkäisee bakteereja ja estää jalkasientä. Se on myös kosteutta hylkivä pitämään jalkasi kuivana ja terveenä. Iskuja vaimentava kantapään geelityyny. Geelityyny vähentää kantapäähän kohdistuvaa painetta, kun kävelet ja juokset.

Lisätiedot

Part nr
3000010017
Valmistajan tuotenumero
50209196-G-36/39
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää