Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Vesipumput / Upotettavat pumput / AL-KO Twin 14000 Premium Uppopumppu
Billigast på prisjakt
AL-KO Twin 14000 Premium Uppopumppu
usp_199.jpg
AL-KO

AL-KO Twin 14000 Premium Uppopumppu

189,00 EUR

Tuotenumero: 4003718042788
AL-KOn uppopumppu, ihanteellinen uima-altaiden, kellarien ja lampien tyhjentämiseen. Suuri raekoko jopa 3 mm.

Yhteensä:

189,00 EUR

Saatavuus - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Kaikki likavesipumpun ja pinnasta pumppaavan puhdasvesipumpun edut yhdessä pumpussa. Helppokäyttöinen, kestävä ja monikäyttöinen uppopumppu viemäröintiin, vedenpoistoon sekä pumppaamiseen, esim. kellarissa, altaassa tai lammessa. Likaveden raekoko jopa 30 mm.
  • Uppopumppu, painepumppu, ihanteellinen ahtaisiin paikkoihin integroidun uimurikytkimen ansiosta
  • Helposti säädettävä pumppujalka, jotta se voidaan muuttaa jäteveden käytöstä puhtaan veden käyttöön
  • Patentoitu Twin-Combi-järjestelmän ansiosta soveltuu äärimmäisiin vaatimuksiin
  • Optimaalinen korroosiosuojaus ja muotoilu ruostumattomasta teräksestä takaavat pitkän käyttöiän
  • Raekoko enintään 30 mm, virtausnopeus max. 15000 l/h, jopa 10 m nostokorkeus
  • Ei hyväksytty juomavedelle

Erittäin hyvät testitulokset: tehokas uppopumppu TWIN 14000 Premium
Jos aiemmin tarvittiin kaksi erilaista pumppua, nyt riittää AL-KO TWIN 14000 Premium monitoimipumppu. Tämä vesipumppu on erinomaisen kattava uppopumppu, jota voit käyttää erittäin joustavasti: likaisten vesien poistamiseen tai siirtämiseen, kuten tulvissa tai rakennustyömaiden montuissa. Soveltuu myös puhtaan veden pumppaamiseen, lampiin, sadevesitynnyreihin tai uima-altaisiin. Patentoidun TWIN-Combi -järjestelmän ansiosta voit tyhjentää jopa 8 mm vuodon monipuolisesti. Luotettavassa ja monikäyttöisessä pumpussa on 10 m johto, yleisliitäntä ja lämpösuojaus sekä erittäin korkealaatuinen suunnittelu.

Heimwerker Praxis -lehden (painos 02/2016) testissä tämä vahvistettiin arvosanalla "1,3" (erittäin hyvä). Testiraportti kehuu uppopumppua: "Missä aiemmin tarvittiin kahta erilaista pumppua, nykyisin yhdistetty uppopumppu AL-KO TWIN 14000 riittää. Kodin- ja puutarhanomistajat voivat olla onnellisia, koska pumppu, jonka hinta on noin 140 euroa, on hintansa väärti " Samankaltaisen tuloksen osoittaa heimwerker-test.de (05/2016) testiraportissa: Siellä se sai 4,5 tähteä viidestä.

Yhdistetyn uppopumpun TWIN 14000 Premium tekniset tiedot
Käytännöllisen sisäänrakennetun kantokahvan ja 10 metrin pituisen virtajohdon ja noin 8,2 kg painon ansiosta monitoimista upotettavaa pumppua voidaan käyttää siirrettävään tai kiinteään viemäriin. Pienillä mitoillaan 29,2 x 19,1 x 34,4 cm, kestävällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla vetoakselilla, pysyvästi voidellulla ja huoltovapaalla kuulalaakerilla, vankalla 3-kertaisella tiivisteellä ja tukevalla kotelolla saat erittäin kestävän ja luotettavan universaalin pumppu. Se pystyy käsittelemään myös suurempia epäpuhtauksia vedessä, joten siinä on erityisen suuret imuaukot. Sekä kirkkaat että likaiset nesteet pumpataan nopeasti ja turvallisesti raekoon ollessa jopa 30 mm.

Tehokkaalla 850 W:n tehollaan ja maks. 15000 l / h virtauksellaan jtyhjennys ja täyttö onnistuu hetkessä. AL-KO Kombi TWIN 14000 Premium -universaalinen vedenpoistopumppu on varustettu sisäänrakennetulla uimurikytkimellä: Sen avulla vedenpinta voidaan säätää kätevästi automaattitilaan. Vaihtoehtoisesti on mahdollista asettaa pinnan tyhjennys manuaalitilassa. Se on suunniteltu upotussyvyyksille max. 7 m, ja pumppauskorkeus jopa 10 m. Pumpun ulostulon koko on 1,5 tuumaa, mikä vastaa noin 47,8 mm. 90 asteen kulmaliitännässä on universaali liitäntä, ja mukana toimitetulla yhdistelmänipalla kaikki kaupallisesti saatavat letkukoot voidaan liittää.

Huomaa: Upotettava pumppu soveltuu vain alle 35°C:n käyttövedelle. Se ei sovellu käytettäväksi suolaisessa vedessä, voimakkaita kemikaaleja sisältävässä vedessä tai hiekkaisessa vedessä.

Tekniset tiedot:

Kokonaispaino (kg) 9.2
Premium-luokka
Maks. upotussyvyys (m) 7,0
Mukana toimitetut lisävarusteet VIRTAKYTKIN, KULMALIITIN
Maks. raekoko (mm) 30,0
Maks. virtausnopeus v / 10 m (l / h) 0,0
Moottorin teho (W) 1000,0
Virtajohdon pituus (m) 10,0
Maks. virtausnopeus l / h 0,0
Maks. nostokorkeus (m) 10,0
Tuotemerkki AL-KO
Tasainen imu (mm) 8,0
Paineletkun halkaisija G1 1/4 "(41,9 mm)
Nettopaino (kg) 8.2

Lisätiedot

Veden maksimivirtaus
250 l/m
Teho
1 kW
Kaapelin pituus
10 m
Maksimi nostokorkeus
10 m
Moottori
El
Paino
8.2 kg
Part nr
1000003323
Valmistajan tuotenumero
112831
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää