Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Eläimet & maanviljely / Eläinten hoito / Hyönteissuoja / VermiNix Hönskvalster Kanojen punkkikarkote 1 kg
Billigast på prisjakt
VermiNix Hönskvalster Kanojen punkkikarkote 1 kg
Tergent

VermiNix Hönskvalster Kanojen punkkikarkote 1 kg

37,00 EUR

Tuotenumero: 7331908000971

Yhteensä:

37,00 EUR

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

VermiNIX Kanojen punkki koostuu piimaasta tai piilevämaasta, joka on luonnollinen fossiilinen mineraali, joka muodostuu piilevien sedimentoitumisen seurauksena. VermiNIX Kanojen punkki taistelee tuhoeläimiä vastaan vaikuttamatta siipikarjaan. Sillä on voimakas hävittävä vaikutus punaisiin kanapunkkeihin ja muihin hiipiviin tuholaisiin, kuten muurahaisiin ja kirppuihin! Jauhe tarttuu tuhoeläinten ihon ulkorunkoon/vahakerrokseen. Jauhe tuhoaa tuhoeläinten luonnollisesti suojaavan vahakerroksen ja se kuolee kuivumisen seurauksena. VermiNIX Kanojen punkki tulee säilyttää kuivassa. Jos tuote kostuu, se palauttaa ominaisuutensa veden haihtumisen jälkeen. Toistaiseksi resistenssiä ei ole havaittu!
  • Rekisteröity ja hyväksytty torjunta -aine
  • Kanojen punkit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi VermiNIXille
  • Puhdas luonnontuote - 100 & piimaa
  • Ei sisällä neurotoksiinia
  • Taistelee kanapunkkeja, kirppuja ja muita hiipiviä tuholaisia vastaan niveljalkaisten kategoriassa.
  • Voidaan käyttää kaikkialla, missä kanapunkkeja esiintyy, esimerkiksi kanaloissa järjestelmän alla, pesissä, hiekkakylvyissä ja istuinorsilla.
Toimi seuraavasti
Puhdista kanala kunnolla ja poista kanat ennen levittämistä. Paikanna punaisten kanapunkkien piilopaikat (halkeamat, ontelot, putkiliitännät, peitetyt pinnat) ja peitä ohuella kerroksella VermiNIX Kanojen punkkia. Muista levittää VermiNIX Kanojen punkkeja siten, että punkit eivät pääse kosketuksiin jauheen kanssa. Esimerkiksi järjestelmän alla, pesissä, pesimämatoissa, hiekkakylvyissä ja istuinorsilla. Vältä levittämästä VermiNIX Kanojen punkkeja suoraan kanojen päälle. Jauhe voidaan levittää kuivana tai sekoittaa veteen (15 % liuos). Nestemäistä liuosta käyttämällä vältytään pölyltä levityksen aikana ja tarttuvuus paranee. Kun vesi on haihtunut, ohut kerros VermiNIX Kanojen punkkeja jää käsitellyille alueille. VermiNIX Kanojen punkkeja voidaan käyttää ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin. Toista hoito tarvittaessa säännöllisesti, vakavissa ongelmissa noin kolmen kuukauden välein. Riippuen tartunnan laajuudesta, VermiNIX Kanojen punkki vaikuttaa 12-96 tunnin kuluessa. Anna jauheen vaikuttaa vähintään 7 päivää, mieluiten jopa 3 viikkoa. Kun puhdistat ja levität sitä ei-toivottuihin paikkoihin, imuroi tai pyyhi kostealla liinalla.

Käyttöön liittyvät varotoimet
Käytä hyönteismyrkkyjä turvallisesti. Lue aina etiketti
ja tuotetiedot ennen käyttöä

Lisätiedot

Part nr
3000016001
Valmistajan tuotenumero
TAB113
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet