Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopeat toimitukset
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Hakuehdotukset

Suositut tuotteet
Husqvarna R 112C sis. leikkuulaite

Husqvarna R 112C sis. leikkuulaite

3 250,00 EUR

Varastossa
Metsurin paketti, sis. housut, saappaat, kypärä ja paljon muuta!

Metsurin paketti, sis. housut, saappaat, kypärä ja paljon muuta!

199,00 EUR

Paketti

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Metsä / Raivaussahat / Stihl FS 460 C-EM Raivaussaha
Billigast på prisjakt
Stihl FS 460 C-EM Raivaussaha
FS360CE_FS410CE_FS460CEM_ACTION_II.jpg
FS360CE_FS410CE_FS460CEM_ACTION_III.jpg
FS460CEM_ACTION_II.jpg
Stihl

Stihl FS 460 C-EM Raivaussaha

879,00 EUR

929,00 EUR(ovh n.)
Tuotenumero: 886661947485
Tehokas ja helposti käynnistettävä raivaussaha, jolla on korkea suorituskyky ja luotettavuus. Varustettu X-TREEm-raivausvaljailla ja M-Tronicilla. Pieni polttoaineenkulutus.

Yhteensä:

879,00 EUR

929,00 EUR
Säästät 50,00 EUR
Saatavuus - Loppu varastosta

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Vahva, helposti käynnistettävä raivaussaha ammattilaisille, jotka asettavat korkeita vaatimuksia suorituskyvylle ja luotettavuudelle. Täysin varustettuna vakiona X-TREEm-valjailla ja M-Tronicilla, saat maksimaalisen tehon kaikissa tilanteissa, vähäiset vaikutukset terveyteen ja ympäristöön, alhaisen polttoaineenkulutuksen ja aina yhtä helpon käynnistyksen.

  • Tehokas tärinänvaimennus ja yksinkertainen kahvan säätö tarjoavat hyvän ergonomian pitkiä työvuoroja varten.

  • Maisemointiin optimoitu kone.


Yhden vivun säädin

Kaikki moottorin toiminnot on koottu yhteen kahvaan. Työstä tulee yksinkertaista ja mukavaa samalla kun lisätään turvallisuutta.


Palauttava käynnistys-/pysäytyspainike

Palauttavalla käynnistys-/pysäytyspainikkeella kone palaa aina käynnistysasentoon automaattisesti ja on aina valmis käynnistymään. Uskomattoman yksinkertainen ja kätevä.


X-TREEm-tukijärjestelmä

Raivausvaljaat, jotka on kehitetty erityisesti pitkiä työvuoroja varten metsässä. Erittäin hyvä ergonomia ja käyttömukavuus, pituussuunnassa säädettävä selkäosa ja portaaton kuormituksen jakautuminen lonkan ja olkapään välillä.


Lukitusjärjestelmä

Koska lukitustappi voidaan lukita yhteen asentoon eikä siitä tarvitse pitää kiinni, työkalujen vaihtaminen on erittäin helppoa.


Kompensaattori

STIHL-kompensaattori, kaasuttimen ohjausjärjestelmä, joka varmistaa, että polttoaine-ilma-seos on aina optimaalinen suhteessa suodattimen likaisuuteen. Kompensaattori tarjoaa optimaalisen tehon pienillä päästöillä. Vasta kun 80 % suodattimen pinnasta on tukossa, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusvälit ovat huomattavasti pidempiä ja mahdollistavat pitkiä työvuoroja keskeytyksettä.


Ilmasuodatin, jolla on pitkä käyttöaika

Helposti saavutettava laskostettu paperisuodatin, jolla on suuri kokonaissuodatinpinta-ala, tarjoaa erittäin pitkät puhdistusvälit. Helposti saavutettavissa, jotta työtauot pidetään mahdollisimman pieninä.


Primer-pumppu

Manuaalisella polttoainepumpulla bensiini pumpataan kaasuttimeen muutamalla yksinkertaisella peukalon painalluksella. Sinun ei enää tarvitse kiskaista käynnistysjohtoa, jotta saat bensiiniä kaasuttimeen. Ylitäyttöä ei ole, koska kaikki ylimääräinen bensiini virtaa takaisin säiliöön.


Suojalasit

Turvallisuutesi vuoksi toimitamme aina suojalasit. Laseissa on hyvä istuvuus ja leveät sivusuojat.


Käynnistysvipu (M-Tronic)

M-Tronicin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko kone kylmä vai kuuma käynnistyksen yhteydessä, vaan käynnistysohjaimessa on vain yksi käynnistysasento. Tarkalleen oikea määrä polttoainetta pumpataan automaattisesti. Käynnistyksen aikana ei tarvitse ajatella mitään, vaan järjestelmä huolehtii kaikesta. Käynnistä, anna kaasua ja työ voi alkaa. Uskomattoman yksinkertainen, kätevä ja turvallinen.


STIHL 2-MIX -moottori

STIHL:n kaksitahtimoottori, jossa on 2-MIX-tekniikka, tarjoaa suuren tehon, hyvän vetokyvyn ja säästää jopa 20 % polttoainetta verrattuna vastaaviin STIHL-kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Myös haitallisten aineiden päästöt vähenevät huomattavasti, jopa 70 %, ja moottori täyttää helposti EU II -vaatimukset.


STIHL 4-pisteinen tärinänvaimennusjärjestelmä

Uuden sukupolven STIHL-raivaussahoissa on sisäänrakennetut teräsjouset tärinänvaimentimina. Nämä teräsjouset absorboivat ja vähentävät moottorissa ja pyörivässä leikkaustyökalussa esiintyviä värähtelyjä. Kahvat ovat käytännössä tärinättömiä, mikä tarjoaa erittäin hyvän työympäristön ja koneesta tulee erittäin helppo käyttää ja ohjata.


STIHL Easy2Start (E)

Narupyörän ja kampiakselin välinen kierrejousi varastoi energian ja kompensoi voimahuiput käynnistysiskulta. Tulos: koneen käynnistämiseen tarvitaan vain puolet vähemmän virtaa ja itse käynnistyspaineen nopeutta voidaan vähentää jopa kahdella kolmasosalla.


STIHL M-Tronic

Täysin elektroninen sytytyshetken ohjaus ja polttoaineen annostelu. STIHL M-Tronic (M) -moottorinohjausjärjestelmä tarjoaa optimaalisen moottoritehon, vakionopeuden ja erittäin hyvän kiihtyvyyden kaikissa tilanteissa. Lisäksi järjestelmässä on muistitoiminto, joka parantaa edelleen käyttöominaisuuksia. Kaasuttimen manuaalinen säätö on menneisyyttä.


Suuri polttoainesäiliö

Läpinäkyvään polttoainesäiliöön mahtuu 0,75 litraa (FS 240 - 460). 0,99 l (FS 490/560), mikä antaa pitkiä työvuoroja ilman häiritseviä säiliön pysähtymisiä. Polttoainetasoa on helppo hallita, koska säiliö on läpinäkyvä, mikä poistaa myös tarpeettomat pysähdykset. Suureen aukkoon on myös helppo täyttää uutta bensiiniä.


Ohjaus

Ohjaustanko helpottaa työtä ja parantaa ergonomiaa, ja se on luonnollinen ensimmäinen valinta työskenneltäessä suurilla alueilla. Ohjaustangolla voit työskennellä rauhallisesti ja järjestelmällisesti suurilla värähtelevillä liikkeillä puolelta toiselle. Ohjaustankoa voidaan säätää myös omien tarpeidesi mukaan.


Ohjaustangon säätö ilman työkaluja

Ohjaustangot ovat erikseen säädettävissä yhdellä lukitusruuvilla, täysin ilman työkaluja. Se voidaan myös taittaa kokonaan putkea vasten ns. kuljetustilaan.


Talvitila

Hyvin yksinkertainen järjestelmä, jossa kone voidaan nopeasti vaihtaa kesätilasta talvitilaan. Kylmänä vuodenaikana kaasuttimien ja ilmansuodattimien jäätyminen estetään.


Tekniset tiedot

CO g / kWh 865

Sylinterin tilavuus cm³ 45,6

Teho kW / hv 2,2 / 3

Leikkaushalkaisija mm 480

Äänitehotaso metallityökalulla dB (A) 1) 113

Äänenpainetaso metallityökalulla dB (A) 1) 100

Äänenpainetaso trimmeripäällä dB (A) 1) 101

Vakiosuoja Ruohosuoja, tuotenro 41.477.108.100

Vakioleikkuutyökalu AutoCut 46-2, tuotenro 40.037.102.115

Säiliön tilavuus l 0,75

Kokonaispituus cm 2) 179

Tärinä metallityökalulla vasen/oikea m/s² 3) 1,9 / 1,6

Tärinä trimmerisiimalla vasen/oikea m/s² 3) 2.5 / 2.1

Paino kg 4) 8,5

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Tyyppi
Tirmmeri/Raivaussaha
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Teho
2.2 kW
Sylinterin tilavuus
45.6 cm³
Mukana tuleva leikkuulaite
Siimapää
Paino
8.5 kg
Vakiovaljaat
Advance X-Treem
Kaasun käyttö
Etusormella
Kahvan lämmitys
no
Trimmerin siiman halkaisija
2,7-3,3 mm
Keskireikä
20 mm
Tankin tilavuus
0.75 L
Pituus cm
179 cm
Äänenvoimakkuus
113 dB(A)
Äänenpainetaso
101 dB(A)
Tärinä, vasen
2.5 m/s²
Tärinä, oikea
2.1 m/s²
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000465279
Valmistajan tuotenumero
41472000317
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää