Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Metsä / Raivaussahat / Stihl FS 460 C-EM K Raivaussaha
Billigast på prisjakt
Stihl FS 460 C-EM K Raivaussaha
b7cff8122fe74c6aaf90449d995756dc.jpg
20e80fe5-5733-4b90-8464-a5750b6ef1c6.jpg
FS360CE_FS410CE_FS460CEM_ACTION_VII.jpg
FS360CE_FS410CE_FS460CEM_ACTION_IV.jpg
701abd02-77e5-423c-8a11-c153195a8911.jpg
Stihl

Stihl FS 460 C-EM K Raivaussaha

879,00 EUR

999,00 EUR(ovh n.)
Tuotenumero: 886661949502
Stihl Raivaussaha FS 460 - Tehokas ja helposti käynnistettävä raivaussaha ammattilaiskäyttöön! Korkea suorituskyky, turvallisuus ja M-Tronic takaavat maksimaaliset tehot. Soveltuu pienimpien puiden kaatoon.

Yhteensä:

879,00 EUR

999,01 EUR(ovh n.)
Säästät 120,01 EUR
Saatavuus - Loppu varastosta

Tuotetiedot

Vahva, helposti käynnistyvä raivaussaha ammattilaisille, joilla on kovat vaatimukset suorituskyvylle ja turvallisuudelle. Täydellisesti varustettu X-TREEm-valjailla ja erittäin tehokkaalla HP-terällä. Standardivarusteena tuleva M-Tronic takaa maksimaaliset tehot kaikissa tilanteissa, ympäristöystävällisyyden ja turvallisuuden, pienen kulutuksen ja aina yhtä yksinkertaisen käynnistyksen. Tehokas tärinänesto ja kahvan asento mahdollistavat hyvän ergonomian pitkien työrupeamien aikana. Kulmavaihteen optimaalinen kaltevuus (25°) kaadoille.

 • Sylinteritilavuus: 45,6 cm³

 • Teho kW/hk: 2,2/3

 • Paino: 8,4 kg

 • Äänenvoimakkuus metalliterällä dB(A) 2):113

 • Äänenpaine metalliterällä dB(A) 2):101

 • Tärinä metalliterällä vasen/oikea m/s² 3) 2,4/2

 • Kokonaispituus cm 4) 168

 • Tankin tilavuus l 0,75

 • Muista myös STIHL Smart Connector - älykäs digitaalinen anturi, joka lähettää Bluetoothin kautta tietoja laitteestasi tietokoneeseen tai älypuhelimeen.


Monitoimikahva

Kaikki moottorin toiminnot löytyvät yhdestä ainoasta kahvasta. Työskentely on helppoa, mukavaa ja turvallista.


Palauttava start-/stop-painike

Palauttavan start-/stop-painikkeen ansiosta laite palautuu aina käynnistysasentoon ja on aina käynnistysvalmis. Uskomattoman helppoa ja mukavaa.


Lukitusjärjestelmä

Lukitustappi on lukittavissa yhteen asentoon ilman tarvetta kiinnipidolle, joten leikkuutyökalun vaihtaminen on helppoa.


Kompensaattori

STIHL-kompensaattori on kaasuttimen säätöjärjestelmä, joka huolehtii optimaalisesta polttoaine-ilmaseoksesta riippumatta suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori takaa optimaaliset tehot pienillä päästöillä. Vasta kun 80 % suodatinpinta-alasta on tukkeutunut, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen vaihtovälit pitenevät merkittävästi, mikä mahdollistaa pitkät työskentelyt ilman keskeytystä.


Pitkä suodattimen vaihtoväli

Taitetussa paperisuodattimessa on suuri suodatinpinta-ala, mikä mahdollistaa pitkät vaihtovälit. Suodattimeen on helppo päästä käsiksi, mikä osaltaan lyhentää työskentelytaukoja.


Primer-pumppu

Manuaalisen polttoainepumpun ansiosta bensiini pumppautuu kaasuttimeen parilla peukalonpainalluksella. Enää ei siis tarvita käynnistysnarun riuhtomista. Ylitäyttymisen riskiä ei ole, sillä ylimääräinen bensiini valuu takaisin tankkiin.


Suojalasit

Turvallisuutesi varmistamiseksi mukana on aina pari suojalaseja. Laseissa on hyvä istuvuus ja leveät sivusuojukset.


Käynnistysjärjestelmä (M-Tronic)

M-Tronicin ansiosta ei ole väliä, onko laite käynnistettäessä kylmä vai lämmin, sillä säätimessä on vain yksi käynnistysasento ja polttoaineen määrä on automaattisesti juuri oikea. Voit jättää käynnistyksen täysin järjestelmän huoleksi ja vain starttaat, annat täyden kaasun ja aloitat työt. Uskomattoman helppoa, erittäin mukavaa ja turvallista.


STIHL 2-MIX -moottori

STIHL:in 2-MIX-tekniikalla varustettu kaksitahtimoottori takaa korkean tehon ja vääntömomentin ja säästää jopa 20 % polttoainetta verrattuna STIHL:in vastaaviin kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Myös haitalliset päästöt ovat jopa 70 % pienemmät ja täyttävät kirkkaasti EU II -direktiivin asettamat vaatimukset.


STIHL 4-piste tärinänestojärjestelmä

Uuden sukupolven STIHL-raivaussahoissa on kiinteistä teräsjousista koostuva tärinänestojärjestelmä. Jouset vastaanottavat ja heikentävät moottorin ja pyörivän teräosan aiheuttamaa tärinää. Kahva on lähes tärinävapaa, mikä takaa hyvät työskentelyolosuhteet ja laitetta on erittäin helppo käyttää ja ohjata.


STIHL Easy2Start (E)

Narupyörän ja kampiakselin välissä oleva spiraalijousi varastoi energiaa ja tasaa voimahuippuja käynnistyksen yhteydessä. Niinpä tarvitset puolet vähemmän voimaa laitteen käynnistämiseen ja käynnistymispaine voi vähentyä jopa kaksi kolmasosaa.


STIHL M-Tronic

Täysin elektroninen syttymispisteen säätö ja polttoaineen annostelu. STIHL M-Tronic (M) -moottorinohjausjärjestelmä takaa optimaalisen tehon, jatkuvan väännön ja erittäin hyvän kiihtyvyyden kaikissa tilanteissa. Lisäksi järjestelmässä on muistitoiminto, joka entisestään parantaa käyttöominaisuuksia. Manuaalinen kaasuttimen säätö on enää vain kaukainen muisto.


Suuri polttoainesäiliö

Läpinäkyvän polttoainesäiliön tilavuus on peräti 0,75 l (FS 240-460) vs. 0,99 l (FS 490/560), mikä mahdollistaa pitkät työrupeamat ilman häiritseviä tankkaustaukoja. Läpinäkyvän säiliön ansiosta polttoaineen määrää on helppo tarkkailla, mikä myös osaltaan vähentää turhia taukoja. Säiliön aukko on kätevästi sijoitettu, joten polttoaineen lisääminen on helppoa.


Ohjaustanko

Ohjaustanko helpottaa työskentelyä ja parantaa ergonomiaa, joten se on luonnollisesti paras vaihtoehto suuria alueita työstettäessä. Ohjaustangon avulla voi tehdä rauhallisesti ja järjestelmällisesti suuria edestakaisia liikkeitä sivulta toiselle. Ohjaustankoa voi säätää oman tarpeen mukaan.


Ohjaustangon säätö ilman työkaluja

Ohjaustankoa voi säätää yksilöllisen tarpeen mukaan yhdestä säätimestä täysin ilman työkaluja. Sen voi myös taittaa kokonaan alas vartta vasten ns. kuljetusasentoon.


Kulmavaihde 25°

STIHL:in uuden sukupolven raivaussahoissa on erityinen 25° kulmavaihde, joten laite soveltuu erinomaisesti raivaustyöhön metsässä ja maastossa, ja työskentelymukavuus lisääntyy huomattavasti.


Talviasento

Toiminnon ansiosta laite on helppo asettaa nopeasti kesäasennosta talviasentoon. Tämä estää kaasuttimen ja ilmansuodattimen jäätymisen kylmänä vuodenaikana.


X-TREEm-valjaat

Valjaat on erityisesti kehitetty pitkiin metsätyörupeamiin sahaterällä tai heinikon raivaamiseen. Erittäin hyvä ergonomia ja kantomukavuutta parantava asennettava selkäosa sekä portaaton painonjakautuminen lantiolle ja hartioille.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Teho
2.2 kW
Sylinterin tilavuus
45.6 cm³
Mukana tuleva leikkuulaite
Raivausterä
Paino
8.4 kg
Vakiovaljaat
Advance X-Treem
Vakio terän halkaisija
200/20 mm
Kaasun käyttö
Etusormella
Kahvan lämmitys
no
Keskireikä
20 mm
Tankin tilavuus
0.75 L
Kulmavaihteen kulma
25 °
Pituus cm
168 cm
Äänenvoimakkuus
113 dB(A)
Äänenpainetaso
101 dB(A)
Tärinä, vasen
2.4 m/s²
Tärinä, oikea
2 m/s²
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000465280
Valmistajan tuotenumero
41472000318
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää