Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Miesten vaatteet / Parweld Aut Silver XR938H Hitsauskypärä
Billigast på prisjakt
Parweld Aut Silver XR938H Hitsauskypärä
Parweld

Parweld Aut Silver XR938H Hitsauskypärä

199,00 EUR

Tuotenumero: 7391918357281

Yhteensä:

199,00 EUR

Saatavuus - Loppu varastosta

Tuotetiedot

XR938H on erittäin korkealle luokiteltu kypärä markkinoilla. Se on varustettu True-Color-linssillä, joka takaa hyvän värintoiston hitsauksen aikana. Automaattinen hitsauskypärä, jossa on hyvin harkittu muotoilu ja toiminta. Säädettävä sammutusaika (<1 / 30 000 s) ja säädettävä herkkyys. Pimeysaste on säädettävissä kypärän ulkopuolelta, 4/5 - 13 DIN, mikä tarkoittaa, että kypärä sopii myös tig-hitsaukseen aina 20A asti. Se on valmistettu iskunkestävästä polyamidista, jonka näkökenttä on 100 x 53 mm ja paino 470 grammaa. Kypärä saa virtansa aurinkokennoista, joissa on vaihdettava paristo (CR2450), ja sitä ohjaa neljä itsenäistä anturia. Tämä kypärä on varustettu hiontatoiminnolla - tämä tarkoittaa, että voit käyttää kypärää suojana leikattaessa tai hiottaessa kulmahiomakoneella ilman, että kypärä irtoaa.
Kun kypärä ei ole käytössä, se tulee säilyttää valoisassa huoneessa ja asettaa liukuasentoon (portti). Näin saadaan mahdollisimman pitkä akunkesto/käyttöikä. Kypärässä on myös kiinnityslaite diopterilasille. Optiikan luokka 1/1/1/2.
CE-hyväksytty: EN 379, EN 175 ja EN166 mukaan.

Lisätiedot

Part nr
1000053064
Valmistajan tuotenumero
9602043
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää