Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Billigast på prisjakt
LavorPRO Vaahtosumutin paineilma Foamjet SX24 Ruostumaton 24 l
LavorPRO

LavorPRO Vaahtosumutin paineilma Foamjet SX24 Ruostumaton 24 l

479,00 EUR

Tuotenumero: 813298190171
Tehokas vaahtoruisku paineilmalle. Käytetään pesuaineille ja muille kemikaaleille. Suuremmille alueille ja voimakkaasti likaisille pinnoille.

Yhteensä:

479,00 EUR

Saatavuus - Loppu varastosta

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Foamjet SX24 on 24 litran vaahtoruisku paineilmalle, jota käytetään pesuaineiden ja muiden kemikaalien ruiskuttamiseen. Foamjet SX24 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on varustettu painemittarilla, alennusventtiilillä, tasonilmaisimella ja kuljetuspyörillä, mikä mahdollistaa suuremman työskentelyautonomian. Mukana suutin ja neljä (4) suutinta ja niihin liittyvä letku. Vaahtoruisku, joka soveltuu kuljetusliikkeille, huoltoasemille, korjaamoille, maatalouteen jne.

Vaahtoruiskut toimivat korkealla paineella ja tarvitsevat pysyvän liitännän kompressoriin. Tällä tavalla paineilma sekoittuu kemialliseen tuotteeseen ja muodostuu pehmeä ja täyteläinen vaahto. Muodostunut vaahto jää helpommin käsiteltävälle pinnalle valumatta ja sillä on suurempi puhdistusvaikutus. Tämä mahdollistaa suurempien alueiden tai erittäin likaisten pintojen käsittelyn. Myös kattoon, seiniin ja muihin vinoihin pintoihin. Vaahtoruiskua voidaan käyttää myös tavallisena kemiallisena applikaattorina.

Tekniset tiedot
Tilavuus 24 litraa
Käyttöpaine 6 bar
Letkun pituus 10 m
Suutin 500 mm
Paino 14,3 kg

Lisätiedot

Part nr
1000480867
Valmistajan tuotenumero
0.006.0009
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää