Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower 450x
H370-0326.jpg
H350-0374.jpg
H310-1622 (2).png
H310-1184.png
H310-1183.png
H350-0439.jpeg
H320-0853.jpeg
Husqvarna

Husqvarna Automower 450x

4 009,00 EUR

4 229,00 EUR
Tuotenumero: 7391736591843
Robottiruohonleikkureiden monsteri! Selviytyy todella haastavasta maastosta, kapeista käytävistä sekä jopa 45 % kallistuksesta. Sisältää Automower Connectin älypuhelimeen.

Yhteensä:

4 009,00 EUR

4 229,00 EUR
Säästät 220,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

HUOM! Annettu neliömäärä on viitteellinen ja perustuu oletukseen, että nurmikko on neliskanttinen ja tasainen. Mietitkö, mitä tarvitset omalle nurmikollesi? Lähetä tiedustelu sähköpostilla ja autamme valitsemaan oikean leikkurin!


X-sarjan huippumalli maailman johtavalta robottileikkurien valmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita käytäviä, esteitä, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n kallistuksia. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyväkuntoisen ja aina siistin nurmikon. Esteiden etätunnistuksen ansiosta leikkuri leikkaa nopeammin ja entistä suurempia alueita. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, jonka avulla voit seurata ja hallita leikkuria sekä saada päivityksiä suoraan älypuhelimen näytölle missä ja milloin tahansa.

Huom! Kaikissa X-malleissa on Automower Connect!
Pintakapasiteetti: 5 000m²

Akun tyyppi: Li-ion

Latausaika: 60min


Automower-leikkurin tekniset edut:

 • Automower Connect® - Mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.

 • GPS-avusteinen navigointi - Sisäänrakennettu GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi jo leikkaamansa alueet ja sovittaa liikeratansa sen mukaisesti. Näin taataan koko nurmikon leikkaus parhaalla mahdollisella tavalla!

 • Erinomainen liitettävyys - Yhteensopiva Amazon Alexa- ja Google Home -palvelujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että annat vain äänikäskyn älykaiuttimen kautta, ja Husqvarna Automower® ryhtyy työhön.

 • Ultrasonic-esteiden tunnistus - Leikkuri havaitsee esteet jo etäältä ja hidastaa vauhtia ajoissa.

 • 3 hakukaapelia - Kolme hakukaapelia helpottavat latausasemalle paluuta sekä toimintaa monimuotoisella ja laajalla alueella.

 • Sähköinen leikkuukorkeuden säätö - Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti päävalikosta.

 • Sääajastin - Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista ruohon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista. 

 • Automaattinen käytäväntunnistus - Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

 • Leikkuri selviytyy jopa 45 %:n kallistumista - Suuret, karkeakuvioiset pyörät varmistavat erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla.

 • Terälaitteen automaattinen epätasapainon tunnistus - Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvista, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneista teristä.

 • Kohdeleikkaaminen - Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajatun alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet syrjään siirrettynä). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun ruohon on leikattu, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.

 • Profiilit - Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa paikassa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asetuksia on siten helppo vaihtaa eri kohteissa.

 • Kumipuskurit - Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puiden, pensaiden ja muita esteiden varalta.

 • GPS-varkaussuoja - Estää leikkuri varkauksia sekä voit jäljittää leikkuriasi. Leikkurissa on myös hälytysääni, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.

 • Hiljainen ääni - Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.

 • Ultrahiljainen käyttö - Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.

 • Matala energiankulutus & ei päästöjä - Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön. Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.

 • Automaattinen lataus - Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.

 • Nosto-, törmäys- ja kallistustunnistimet - Jos Automower® nostetaan maasta tai se kaatuu, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.

 • Säänkestävä - Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta.

 • Ajasta leikkuusi - Sinä päätät, milloin ja miten usein haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään.

 • Viisi etäkäyttöpistettä - Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata viiteen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
5000 m2
Työalueen maksimikaltevuus
45 %
Sovellus
Automower® Connect
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Hälytin
Kyllä
Akun kapasiteetti
10 Ah
Akkutyyppi
Li-Ion
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
yes
Infopaneeli
LCD-näyttö asetusvalikolla
Leikkausleveys cm
24 cm
Maksimi leikkauskorkeus
60 mm
Minimi leikkauskorkeus
20 mm
Leikkuumenetelmä
3 nivellettyä terää
Nostotunnistin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Ajastin
Kyllä
PIN-koodi
Kyllä
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/3G
Rajakaapelit
3 kpl
Leikkauskapasiteetti tunnissa
208 m²
Äänenvoimakkuus
58 dB(A)
Paino
13.9 kg
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000367183
Valmistajan tuotenumero
9678530-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet