Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsästys / Koirapaikantimet & GPS / Kannettavat GPS-laitteet / Garmin Ruotsin Ulkoilukartta V6 Pro
Billigast på prisjakt
Garmin Ruotsin Ulkoilukartta V6 Pro
Garmin

Garmin Ruotsin Ulkoilukartta V6 Pro

159,00 EUR

Tuotenumero: 753759306953
Garmin Ulkoilukartta Pro V6 - älykäs ulkokartta, joka sisältää maantieteelliset maanmittaustiedot. Täydellinen sinulle, joka metsästät tai patikoit!

Yhteensä:

159,00 EUR

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Valmistaudu seuraavaan upeaan ulkoilmaseikkailuusi Ruotsin kauniissa maastossa. Tämä tuote sisältää maantieteellisiä maanmittaustietoja, ja on täynnä toimintoja, joita tarvitset päästäksesi minne haluat, olitpa sitten vaeltamassa, metsästämässä tai kiipeilemässä.

  • Näyttää koko Ruotsin yksinkertaisella microSD™-kortilla, jonka yhdistät helposti topografisten maanmittaustietojen kanssa, jotka ovat mittakaavassa 1:50 000 ja 1:100 000

  • Sisältää ActiveRouting¹-ominaisuudet, joiden avulla voit suunnitella ja mukauttaa reittejä koko tie- ja reittiverkoston alueella. Toimintakohtainen kartta näyttää erilaisia toimintoja eri väreillä (Täydellinen ActiveRouting-ominaisuus on käytettävissä ainoastaan tietyissä laitteissa, riippuen Garmin GPS -laitteesta ja ohjelmistoversiosta).

  • Näyttää Turn-by-Turn-katunavigoinnissa yli 760 000 km (472 000 mailia) teitä ja 129 000 km (80 000 mailia) vaellusreittejä.

  • Sisältää 700 000 haettavaa, kiinnostavaa paikkaa vapaa-ajan aktiviteetteihin ja matkustamiseen, mukaan lukien ravintolat, maantieteelliset sijainnit, vuorijonot ja paljon muuta, kuten STF-hostellit ja vuorimökit.

  • Yhteensopiva BaseCamp-ohjelmiston kanssa, jonka avulla voit suunnitella matkoja tietokoneellasi ja siirtää reittejä ja reittipisteitä tietokoneeltasi yhteensopivaan laitteeseen.

Katso kaikki Garmin-tuotteet

Lisätiedot

Part nr
3000029129
Valmistajan tuotenumero
010-12532-02
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet