Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Billigast på prisjakt
Garmin Alpha 100 + T5
Garmin

Garmin Alpha 100 + T5

649,00 EUR

719,00 EUR(ovh n.)
Tuotenumero: 753759124656
Alpha 100 ja T5 on täydellinen koiran seurantalaite jopa 20 koiran tai kanssametsästäjän jäljittämiseen. Sisältää esiasennetun Euroopan kartan.

Yhteensä:

649,00 EUR

719,00 EUR(ovh n.)
Säästät 70,00 EUR
Saatavuus - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Alpha 100 Nordic on korvaamaton työkalu, joka auttaa metsästyskoiriasi suoriutumaan optimaalisesti. Se vie koiran seurannan uudelle tasolle Garminille ominaisella laadulla, ja siinä on useita ominaisuuksia, jotka antavat sinulle paremman hallinnan koiraasi. Alphan avulla voit nyt seurata jopa metsästyskumppaneitasi ja lähettää heille ennalta määritettyjä viestejä heidän omiin Alpha-laitteisiinsa.

 • Useilla Alpha 100 -laitteilla ja T 5 -koirayksiköillä voit määrittää jopa 20 koiran tai metsästäjän tarkan sijainnin suurella, kätevällä kosketusnäytöllä, vaikka he eivät olisi näkyvissä. Näyttöä voi käyttää myös hanskat kädessä. Koska Alpha 100:aan on valmiiksi ohjelmoitu Euroopan virkistyskartta, voit aina seurata ympäristöäsi.

 • Alpha 100 antaa sinulle paremman hallinnan metsästykseen. Säilytät hallinnan, vaikka et seuraisi kaikkia koirasi liikkeitä. Geoaitojen ja aluevaroitusten avulla voit hallita koiran liikkeitä, ja sinulle ilmoitetaan, kun koira lähtee tai saapuu ennalta määritellylle alueelle.

 • Alphaa käyttämällä voit jopa "puhua" koirallesi T 5 -koirayksikön tärinä- ja äänisignaalien avulla. Näin voit etäohjata hyvin koulutettuja koiria. Saadaksesi kaiken irti T 5 -koirayksikön akun kestosta, voit muuttaa T 5 -koirayksikön virkistystaajuutta suoraan Alpha-laitteestasi.

 • Useita koiria - jäljitä jopa 20 koiraa tai kanssametsästäjää.

 • Parempi hallinta - saat maantieteellisten alueiden, aluevaroituksen, lähetysäänen ja tärinäsignaalien avulla paremman koiran hallinnan T 5 -kaulapannan kautta.

 • Parannettu turvallisuus - voit etäsytyttää T 5:n merkkivalon tai kutsua muita metsästäjiä Alphan hätähälytyksen kautta.

 • Käyttäjäystävällinen - kirkas 7,6 cm:n kosketusnäyttö, joka sopii käsinekäyttöön.

 • Esiasennettu sisältö - Euroopan virkistyskartta ja 1 vuoden msksuton BirdsEye-satelliittikuvien tilaus.

 • Geoaitojen määrittäminen metsästykseen valmistautuessasi auttaa sinua seuraamaan, jos koirat lähestyvät vaarallisia alueita, kuten teitä tai jyrkkiä kallioita. Geoaitojen avulla voit luoda rajoitettuja alueita ja asettaa hälytyksiä kuulumaan, kun koira lähestyy geoaitaa. Jos koirasi lähestyy maanteitä, voit etäsytyttää T 5 -koirayksikön kirkkaan merkkivalon, joka parantaa sen näkyvyyttä. T 5 voidaan asettaa myös pelastustilaan siten, että radio pidentää päivitysväliä automaattisesti, kun akussa on virtaa jäljellä alle 25 % - näin varmistat, että sinulla on vielä 12 tuntia etsintäaikaa kadonneen koiran löytämiseen.

Katso kaikki Garmin-tuotteet

Lisätiedot

Part nr
3000009227
Valmistajan tuotenumero
010-01041-52
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet