Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Metsästys / Koirapaikantimet & GPS / Kannettavat GPS-laitteet / Garmin Alpha 100 -käsiyksikkö
Billigast på prisjakt
Garmin Alpha 100 -käsiyksikkö
Garmin

Garmin Alpha 100 -käsiyksikkö

459,00 EUR

658,95 EUR(ovh n.)
Tuotenumero: 753759126476
Saa metsästyskoirasi toimimaan optimaalisesti! Garmin Alpha 100:n avulla voit nyt seurata metsästyskumppaneitasi ja lähettää ennalta määritettyjä viestejä heidän Alphaansa.

Yhteensä:

459,00 EUR

658,95 EUR(ovh n.)
Säästät 199,95 EUR
Saatavuus - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Alpha 100 on korvaamaton työkalu, joka auttaa sinua saamaan metsästyskoirasi toimimaan optimaalisesti. Se vie koirajäljityksen uudelle tasolle Garminille ominaisella laadulla lisäämällä ominaisuuksia, jotka antavat sinulle paremman hallinnan koiraasi. Alpha-sovelluksen avulla voit nyt jopa seurata metsästyskumppaneitasi ja lähettää heille ennalta määriteltyjä viestejä heidän Alphaansa.

 • Useilla Alpha 100 -käsiyksiköillä ja T 5 -koirayksiköillä voit määrittää jopa 20 koiran tai metsästäjän tarkan sijainnin suurella, käsineet kädessä toimivalla kosketusnäytöllä myös näköetäisyyden ulkopuolella. Koska Alpha 100 toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna Euroopan vapaa-ajan kartalla, voit jatkuvasti seurata ympäristöäsi.

 • Alpha 100 antaa sinulle paremman hallinnan metsästyksessä. Säilytä hallinta, vaikka et seuraisi koirasi jokaista askelta. Geofence-alueiden ja kantamavaroitusten avulla voit hallita koiran liikkeitä, ja saat ilmoituksen, kun koira lähtee tai saapuu tietylle alueelle.

 • Alphaa käyttämällä voit jopa "puhua" koirallesi T 5 -koirayksikön tärinä- ja äänisignaalien avulla. Tällä tavalla voit etäohjata hyvin koulutettuja koiria. Saadaksesi kaiken irti T 5 -koirayksikön akun kestosta, voit muuttaa T 5 -koirayksikön päivitystiheyttä Alpha-käsiyksiköstäsi.

 • Useita koiria - jäljittää jopa 20 koiraa tai muuta metsästäjää.

 • Parempi hallinta - maantieteellisten alueiden, kantamavaroitusten, lähetysäänen ja tärinäsignaalien avulla koiralle T 5 -kaulapannan kautta

 • Parempi turvallisuus - aktivoi T5:n LED-diodit etänä tai soita muille metsästäjille Alpha-hätähälytyksen kautta

 • Käyttäjäystävällinen - hansikasystävällinen ja kirkas 7,6 cm kosketusnäyttö

 • Määritä geofence-alueet metsästyksen aikana. Se auttaa sinua tarkistamaan, liikkuvatko koirat lähelle vaarallisia alueita, kuten teitä tai jyrkkiä kallioita. Geofence-alueille voit luoda rajoitettuja alueita ja asettaa hälytyksiä, jotka hälyttävät, kun koira lähestyy. Jos koirasi lähestyy teitä, voit etäaktivoida T 5 -koirayksikön kirkkaat LED-valot, jotka parantavat näkyvyyttä.

 • T 5 voidaan asettaa myös pelastustilaan niin, että radio vaihtaa automaattisesti tiheämmälle päivitysnopeudelle, jos akku laskee alle 25 % - näin varmistat, että sinulla on vielä 12 tuntia etsintäaikaa kauas harhautuneen koiran löytämiseen.


Lataa Webupdater täältä päivittääksesi Astron.

Katso kaikki Garmin-tuotteet

Lisätiedot

Part nr
3000009229
Valmistajan tuotenumero
010-01041-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet