Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Vesipumput / Upotettavat pumput / AL-KO Uppopumppu SUB 6500 Classic
Billigast på prisjakt
AL-KO Uppopumppu SUB 6500 Classic
mood-112822-drain-7500_kopie_2.jpg
entwaesserungspumpen-pump_kopie.jpg
AL-KO

AL-KO Uppopumppu SUB 6500 Classic

76,90 EUR

Tuotenumero: 4003718042672
Uppopumppu, joka helpottaa uima-altaiden, säiliöiden, kaivojen tai tulvineiden kellareiden tyhjentämistä. Kestävä laatutuote sopivaan hintaan!

Yhteensä:

76,90 EUR

Saatavuus - Varastossa

Tuotetiedot

Uppopumppu AL-KO SUB 6500 Classic mahdollistaa uima-altaiden, säiliöiden, kaivojen tai tulvineiden kellareiden tyhjentämisen. Uppopumppu Sub 6500 Classic on kustannustehokas vaihtoehto uppopumppujen markkinoilla. Tavallisten askareiden, kuten uima-altaiden tai sadevesitynnyreiden tyhjentämisen lisäksi, pumppua voidaan käyttää myös tulvineiden pesutilojen, kellareiden tai kaivojen kuivaukseen ja tyhjentämiseen. Uppopumppu on todellinen laatutuote AL-KO:lta, joka käyttää kestävää ja jämäkkää pumpputekniikkaa - kustannustehokkaaseen hintaan.

  • Vankka uppopumppu puhtaalle vedelle, teho 250 W

  • Noin 25 mm pintaveden poistaminen on mahdollista

  • Uimurikytkimellä - pumppaus alkaa automaattisesti

  • Vahva pumppauskapasiteetti: maksimissaan 6500 l/h ja maksimissaan 6 m nostokorkeus

  • Sisältää 10 m johdon

  • Ei sovellu juomavedelle

  • Käyttöohjeen löydätTÄÄLTÄ


Monipuolinen uppopumppu

Uppopumput toimivat niin kutsutun sentrifugaalisen voiman eli keskipakoisvoiman avulla: Vesi imetään imuaukon kautta moottoroituun juoksupyörään. Sisäänimetty vesi kuljetetaan eteenpäin vetopyörään. Ero matalapaineisiin pilssipumppuihin on siinä, että pilssipumput vain liikuttavat suuria määriä vettä, kun uppopumput voivat nostaa vettä korkeammalle, kuten ylempiin kerroksiin.

 

Viemäripumput ovat oma erityistapauksensa: niiden tulee veden lisäksi kuljettaa likaa. Se lisää sekä materiaalin että moottorin kuormitusta. Vortex-pumppausrattaan ansiosta DRAIN 20000 HD -uppopumppu suoriutuu todella saastuneen, jopa 5 % kiinteitä aineita ja jopa 38 mm kokoisia partikkeleita sisältävän veden pumppaamisesta.


Uppopumppu puhtaalle vedelle

Koe uppopumppumme toiminta puhtaan veden pumppaamisessa joustavuuden ja edullisen hintansa avulla: sen imuaukkojen ansiosta suurten vesimäärien nopea pumppaus ja jopa noin 25 mm pintavesien poistaminen on mahdollista. Se tarkoittaa, että voit aloittaa puhdistuksen välittömästi pumppauksen jälkeen pienemmällä vaivalla - säästät siis aikaa, jos haluat puhdistaa likaisen uima-altaan, kellarin tai säiliön.


SUB 6500 Classic -uppopumpun tekniset yksityiskohdat

Uppopumppua voidaan käyttää käytännöllisen kantokahvansa ja kevyen, vain noin 4 kg painonsa ansiosta kuivaamiseen joko paikallaan tai liikuttaen. Uppopumpun kompaktit mitat, 21,3 x 15,0 x 27,4 cm ja kestävästä muovista valmistettu kotelo mahdollistavat sen käyttämisen uima-altaiden tai sadevesitynnyreiden tyhjentämiseen.

 

Vapaasti säädettävällä tasovahdilla pumpun käynnistys- ja sammutusliitännät voidaan helposti ja nopeasti säätää eri korkeuksiin. 250 W:n teholla ja jopa 6500 l/h virtauksella tyhjennys- ja täyttöpumppaus tapahtuu hetkessä. Kirkkaan veden uppopumppu SUB 6500 Classic on varustettu uimurikytkimellä, joka aloittaa pumppaamisen automaattisesti automaattisen tasonsäädön ansiosta. Se on suunniteltu maksimissaan 5 m upotussyvyyksille. Pumpun ulostulon koko on 1,25 tuumaa, mikä vastaa noin 41,9 mm. 90° kulmaliittin on yleismallinen ja siinä on yhdistelmänippa, johon voidaan liittää kaikki markkinoilta saatavat letkukoot.

 

Huom: Uppopumppu ei sovellu juomaveden pumppaamiseen, vaan sitä voidaan käyttää ainoastaan puhtaan ja klooratun (uima-altaat), alle 35°C lämpöisen veden pumppaamiseen. Laite ei sovellu suolaveden, vahvasti kemikaalein kyllästetyn tai hiekkaisen veden pumppaamiseen.


Tekniset tiedot

Tuotelinja Klarwasser

Moottorin tyyppi Elektroninen

Pintaimu (mm) 25

Johdon pituus (m) 10

Teho (wattia) 250

Tuotteen koko (PxLxK) 21,3 x 15,0 x 27,4 cm

Maksimi upotussyvyys (m) 5

Maksimi nostokorkeus (m) 6

Maksimi kapasiteetti l/t 6 500

Pumpun ulostulo Ø G 1,25" (41,9 mm)

Paino noin (kg) 4

Lisätiedot

Veden maksimivirtaus
108,3 l/m
Teho
0.25 kW
Kaapelin pituus
10 m
Maksimi nostokorkeus
6 m
Veden maksimipaine
0.6 bar
Paino
4 kg
Part nr
1000003312
Valmistajan tuotenumero
112820
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää