Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Paristot & laturit / Paristolaturit / Akkulaturi Mxs Ctek 7.0
Billigast på prisjakt
Akkulaturi Mxs Ctek 7.0
Ctek

Akkulaturi Mxs Ctek 7.0

149,00 EUR

Tuotenumero: 7350009567312
Edistyksellinen mikroprosessoriohjattu akkulaturi lyijyakuille alkaen 1,2 Ah. 8 latausvaihetta, laaja lataustarjonta ja oikosulkusuojattu. 5 vuoden takuulla.

Yhteensä:

149,00 EUR

Saatavuus - Varastossa

Tuotetiedot

MXS 7.0 on täydellinen 12V yleislaturi. Se on ihanteellinen suuremmille akuille asuntovaunuissa, asuntoautoissa, veneissä ja autoissa. Sellaiset ajoneuvot vaativat usein toimintoja, jotka ratkaisevat monenlaisia akkuun liittyviä ongelmia. MXS 7.0:ssä on toimintoja, jotka tutkivat ja näyttävät, jos akku voidaan ladata ja ylläpitää lataus. Erityinen kunnostustoiminto, joka palauttaa kerrostuneet ja syvätyhjentyneet akut, uniikki ylläpitolataus ja asento optimaaliselle lataukselle kylminä talvipäivinä. Se selviytyy sitä paitsi vaativien akkujen latauksesta (esim. Optima) MXS 7.0:ssä on myös syöttötoiminto, niin että akku voidaan kytkeä irti ajoneuvosta ilman että tärkeät säädöt menetetään.

MXS 7.0 on täysautomaattinen 8-portainen laturi, joka antaa 7A-virtaa 12V-akuille väliltä 14 ja 150Ah ja se sopii ylläpitolataukseen 225Ah asti. Laturi on IP 65-luokitettu (roiskevesi- ja pölysuojattu), suojaa ajoneuvoelektroniikkaa, ei aiheuta kipinöitä ja on napaisuussuojattu ja oikosulkusuojattu. Se toimitetaan 5 vuoden takuulla.

Lisätiedot

Akun jännite
12 V
Käyttöjännite
230 V
IP-luokitus
IP65
Latausvirta
7 A
Passar batterikapacitet
14 - 150 Ah
Akkutyyppi
AGM, CA, MF, Geeli, Wet, Lyijyakut
Paino
0.8 kg
Part nr
1000052410
Valmistajan tuotenumero
9451005
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää