Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Paristot & laturit / Paristolaturit / Akkulaturi Mxs Ctek 3.8
Billigast på prisjakt
Akkulaturi Mxs Ctek 3.8
Ctek

Akkulaturi Mxs Ctek 3.8

139,00 EUR

Tuotenumero: 7350009563093
Edistyksellinen mikroprosessoriohjattu akkulaturi 1,2 Ah:n lyijyakuille. 8 latausvaihetta, laaja latausalue ja oikosulkuturva. 5 vuoden takuu.

Yhteensä:

139,00 EUR

Saatavuus - Varastossa

Tuotetiedot

MXS 3.8 on edistyksellinen mikroprosessoriohjattu akkulaturi patentoidulla Float / Pulse-ylläpidolla, joka on tarkoitettu 1,2 Ah:n ja 85 Ah:n akuille. MXS 3.8 ratkaisee monia erilaisia akkuongelmia ja on ihanteellinen laturi, jota voidaan käyttää päivittäin. MXS 3.8 tarjoaa mahdollisuuden hallita akun kuntoa sen tarkistamiseksi, voidaanko sitä ladata ja säilyttääkö se varauksen, patentoidun automaattisen rikinpoistovaiheen ja erityisen "lumihiutaletilan" optimaalisen latauksen varmistamiseksi kylminä talvipäivinä. Patentoitu Float / Pulse-huoltotoiminto tekee MXS 3.8:sta ihanteellisen pitkäaikaiseen ylläpitoon. Akun koko testaus-, lataus- ja ylläpitoprosessi on helppo suorittaa selkeän LED-näytön avulla.

MXS 3.8 on täysin automaattinen 12 V:n laturi, tyyppi "kytke ja unohda". Se sisältää seitsemän latausvaihetta ja mahdollisuuden valita ohjelmia 0,8 A:lle tai 3,8 A:lle. "Lumihiutale-tila" käyttää ohjelmaa 3,8 A:n lataukseen. Laaja latausalue kaikentyyppisille lyijyakuille 1,2 Ah:sta 80 Ah:iin ja ylimääräinen huolto 130 Ah:iin saakka. Roiske- ja pölytiivis (IP65). MXS 3.8 on helppokäyttöinen ja turvallinen, suojaa ajoneuvon elektroniikkaa, on kipinätön, tarjoaa suojan vääränapaisilta liitännöiltä ja on oikosulkuturvallinen. MXS 3.8:lla on 5 vuoden takuu.

Lisätiedot

Akun jännite
12 V
Käyttöjännite
230 V
IP-luokitus
IP65
Latausvirta
3.8 A
Passar batterikapacitet
1,2 - 85 Ah
Akkutyyppi
AGM, CA, MF, Geeli, Wet, Lyijyakut
Paino
0.5 kg
Part nr
1000052451
Valmistajan tuotenumero
9452000
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää